09 / 05 / 2024

Öztanık Grubu Harbiye'de yeni bir otel inşa ediyor!

Öztanık Grubu Harbiye'de yeni bir otel inşa ediyor!

Harbiye'de 130 odalı olarak inşaatı devam eden yeni otel Nafi Öztanık tarafından yaptırılıyor...





İstanbul'da Harbiye Askeri Müzesi'nin karşısında bir zamanlar bulunan Ziraat Bankası binasının önünden geçerken, orada süren yeni inşaat çalışmaları dikkatimizi çekti. Araştırıp soruşturduğumuzda binanın Öztanık Ailesi tarafından dört yıldızlı bir otele çevrileceğini

öğrendik.



Haşim Öztanık'ın kurduğu ve dört oğlunun yönettiği Öztanık Grubu'nun bünyesinde 10'u

Talimhane bölgesinde olmak üzere toplam 14 otel bulunuyor. Saydan, Nafi, Ceylan ve Lütfi Öztanık, yakın bir zamanda işleri bölüşmüştü. Öztanık kardeşlerden Nafı'nin Grand Öztanık ve Park City, Ceylan'ın Golden Age, Saydan'ın Kristal ve Lion, Lütfü'nün ise Avangarde markalı otelleri alıp yollarına devam ettiği biliniyor.



Harbiye'de 130 odalı olarak inşaatı devam eden yeni otel Nafi Öztanık tarafından yaptırılıyor. Bu arada üç Avangarde otelini işleten Lütfü Öztanık oğulları Cenk ve İsmet'in ilk harflerinden oluşan Lucis'i şemsiye marka olarak kullanıyor. Lütfü Öztanık'ın yakın zamanda Nişantaşı'nda yeni satın aldığı araziye beş yıldızlı otel yapacağı da söyleniyor. Ailenin Avangarde otelleri dizisine 2015 yılına kadar iki yeni otel daha eklemeyi planlandığını da belirtelim.



Para




Geri Dön