20 / 05 / 2024

Nafi Öztanık

Nafi Öztanık

Harbiye'de 130 odalı olarak inşaatı devam eden yeni otel Nafi Öztanık tarafından yaptırılıyor...

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

Kovid-19 salgını ofis trendlerini nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Asembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık'ın yeni ofis trendlerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Hibrit çalışma yerleşiyor ‘ihtiyaç kadar ofis’ formülü öne çıkıyor' başlıklı yazısı...

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Öztan Sönmez tarafından kuruldu.

Arcturus Yatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Yatçılık Limited Şirketi bugün 1 milyon 154 bin 300 TL sermaye bedeli ile Gökçe Üzümcü, Murat Yılmaz ve Nafi Sencer Kutluğ ortaklığında kuruldu. 

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Öztan Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztan Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Doğan ve Taner Özcan ortaklığında kuruldu. 

İsmet Öztanık'tan İstanbul'a konut projesi!

Para Dergisi Ekonomi yazarı İdriz Çokal bu haftaki sayfasında İsmet Öztanık'a yer verdi. İsmet Öztanık, sektörel eğitim ve bina yönetimi alanlarında faaliyet göstereceğini ifade etti.

Kütahya Belediyesi'nin yeni binası 18 ayda bitecek!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

Avangarde Collection İstanbul'da 3 otel açacak!

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Nafi Güral: Kütahya çekim merkezi olabilir!

Dünya gazetesinin, kent sorunlarının tartışıldığı, kentlerdeki gelişme ve eğilimlerin, yatırım gündeminin ele alındığı “ Üreten Kentler Anlatıyor ” dizisi kapsamındaki toplantıların sonuncusu Kütahya ’da gerçekleşti.

Avantgarde Collection otel, catering ve restaurant zincirlerinden oluşuyor!

Lucis Global Başkan Yardımcısı ismet Ömer Öztanık ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztanık Avantgarde Collection'ın otel, catering ve restaurant zincirlerinden oluşan bir çatı marka olduğunu vurguladılar.

Nafi Öztanık Haberi

Nafi Öztanık



İstanbul'da Harbiye Askeri Müzesi'nin karşısında bir zamanlar bulunan Ziraat Bankası binasının önünden geçerken, orada süren yeni inşaat çalışmaları dikkatimizi çekti. Araştırıp soruşturduğumuzda binanın Öztanık Ailesi tarafından dört yıldızlı bir otele çevrileceğini

öğrendik.



Haşim Öztanık'ın kurduğu ve dört oğlunun yönettiği Öztanık Grubu'nun bünyesinde 10'u

Talimhane bölgesinde olmak üzere toplam 14 otel bulunuyor. Saydan, Nafi, Ceylan ve Lütfi Öztanık, yakın bir zamanda işleri bölüşmüştü. Öztanık kardeşlerden Nafı'nin Grand Öztanık ve Park City, Ceylan'ın Golden Age, Saydan'ın Kristal ve Lion, Lütfü'nün ise Avangarde markalı otelleri alıp yollarına devam ettiği biliniyor.



Harbiye'de 130 odalı olarak inşaatı devam eden yeni otel Nafi Öztanık tarafından yaptırılıyor. Bu arada üç Avangarde otelini işleten Lütfü Öztanık oğulları Cenk ve İsmet'in ilk harflerinden oluşan Lucis'i şemsiye marka olarak kullanıyor. Lütfü Öztanık'ın yakın...