Ekonomi

Paladyum fiyatları fırladı! Paladyumun onsu 2082 dolar oldu!

Paladyum fiyatları bugün platin gibi yükselişe geçen kıymetli metallerden. Paladyum ons fiyatı bugün 2082 dolar oldu. Paladyum fiyatları resmen fırladı. İşte son dakika paladyum fiyatları... Dün 2012 dolardan işlem gören paladyum bugün 2082 dolar oldu

Paladyum ons fiyatı bugün yüzde 0,33 yükselişe geçti. Dün 2012 dolardan işlem gören paladyum bugün 2082 dolar oldu. Peki paladyum fiyatları ne kadar? Paladyum gram fişyatı kaç dolar? İşte son dakika paladyum fiyatları 4 Ağutos 2022...

Paladyum; genellikle endüstriyel alanlarda kullanılan gümüş renkli kıymetli yatırım araçlarından birtanesi.
Paladyum pek çok alanda kullanılmaktadır. Paladyum, tıp, kimyasal alanlar, diş hekimliği, mücevher, endüstri alanlar gibi birçok alanda kullanılıyor.

Peki paladyum bugün ne kadar oldu? Paladyum gram ve ons fiyatı ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 paladyum fiyatları...

PALADYUM FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU 4 AĞUSTOS?

Paladyumun ons fiyatı geçtiğimiz haftalarda fiyatı 1889 dolardan işlem görürken, 1 Ağustos Pazartesi günü paladyumun ons fiyatı 2209 dolar oldu.  Paladyum gram fiyatı dün  60,70 dolar, satış fiyatı ise 71,02 dolar bandında işlem gördü.

Salı günü paladyum ons fiyatı 2094 dolar olurken gram alış fiyatı 56,75 atış fiyatı ise 67,32 dolardan işlem gördü.

3 Ağustos Çarşamba günü paladyum ons fiyatı 2012 dolardan işlem görüyor. Gram alış fiyat 54,67 dolar, satış fiyatı 64,92 dolar seviyesinde işlem gördü.

Bugün ise paladyumun ons fiyatı 2082 dolar olurken paladyum gram fiyatı alış 56,63 TL, satış fiyatı ise 66,86 dolar.

Rusya-Ukrayna Savaşı, dünyanın en büyük paladyum tedarikçisi olan Rusya'nın ve önemli bir platin ve rodyum üreticisi olarak riske soktu.

Öte yandan, Çin'de devam eden koronavirüs vakalarının neden olduğu kısıtlamalar, değerli metallerin kullanımı konusunda aşağı yönlü risk yaratıyor.

 

PALADYUMA YATIRIM YAPILIR MI? YATIRIMCILAR DİKKAT!

Palayuma yatırım yapılır mı? sorusu yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Yurt dışı vadeli işlemler sekötöründen paladyum alıp vadeli işlem sözleşmeleri üzerinden alıp satmak mümkün olmakta.  Altın vadeli işlemleri genel olarak Türkiye genelinde yapılmakta.

Paladyum ons fiyatı 2012 dolar oldu! Paladyum fiyatları düşüyor! İşte son dakika paladyum fiyatları

Paladyum nedir? Paladyuma yatırım yapılır mı? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum ne demek? Paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar?