Ekonomi

Paladyumun ons fiyatı bugün 1901 dolar oldu!

Paladyumda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Paladyum fiyatları bugün yüzde 1,70 yükselişe geçti. Peki bugün paladyum ne kadar? Paladyum fiyatlarında son durum ne? İşte Son dakika paladyum fiyatları 27 Haziran 2022... Paladyum fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor

Paladyum fiyatları bugün yeni güne değer kazanarak başladı. Paladyum fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Paladyum ons fiyatı bugün 1,901 dolar seviyesine kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta paladyumun ons fiyatı 1839 dolar bandında işlem gördü. 

Peki paladyum fiyatları niçin yükseliyor? Paladyum fiyatlarında neler oluyor? Paladyum fiyatları bugün ne kadar oldu? Paladyum ons fiyatı bugün ne kadar? Paladyum fiyatları ne olur? İşte tüm ayrıntılar...

PALADYUMDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Platin grubu metaller için arz ve talep görünümü bu sene yüksek belirsizlik gösteriyor. Belirsizlik fiyatları aşağı yönlü çekiyor ve paladyumun yerini platinin alması bekleniyor. Bunun nedeni ise platinin paladyumdan daha ucuz olması...

Rusya Ukranya Savaş'ı, Rusya'nın dünyanın en büyük paladyum tedarikçisi ve büyük bir platin ve rodyum üreticisi olarak konumunu riske attı. Rusya, PGM'nin önemli bir tüketicisi olmasa da, kriz tedarik zincirlerindeki mevcut zorlukları artırdı, enflasyonu ateşledi ve ekonomik büyümeyi baskılayarak PGM'nin talep görünümünü bozdu. Öte yandan, Çin'de koronavirüsün neden olduğu kısıtlamalar, değerli metallerin kullanımı üzerinde aşağı yönlü riskler oluşturmaya devam ediyor.

Rusya'da paladyum üretimi konusunda soru işaretleri varken, paladyum yerine platin kullanılması gündeme geldi. Paltin grubunda arz ve talep görünümü bu yıl büyük belirsizlik gösteriyor.

Dünya Platin Konseyi Araştırma Başkanı Trevor Raymond, “Yenileme çabası muazzam bir şekilde arttı. Bir otomobil üreticisinin yapabileceği tasarruf miktarı çok büyük. Paladyumun fiyatı ve bulunabilirliği konusundaki endişeler bu eğilimi körüklüyor” dedi.

Paladyumun gram fiyatı geçtiğimiz hafta alış fiyatı 49,41 dolardan işlem görürken, satış fiyatı 59,68 dolar seviyesinde günü kapattı. 

Paladyum fiyatlarına baskı yapılıyor! Paladyum bugün ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 paladyum fiyatları...

Paladyumda son dakika gelişmesi! Paladyumda neler oluyor?