Ekonomi

Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar oldu!

Paladyum, nisan ayının ilk haftasına değer kazanarak başlayan emtialar arasında yer alıyor. Yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen ve haftaya yükselişle başlayan paladyumun gramı bugün 74,12 dolar seviyesinde işlem görüyor. Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar seviyesinde işlem görüyor

Paladyum bugün güne değer kazanarak başlayan değerli madenler arasında yer alıyor  . Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki paladyumun ons fiyatı kaç dolar oldu?

Rusya Ukrayna arasındaki agresif gelişmeler piyasalar üzerinde direkt etkili olmaya devam ediyor. Gelen olumlu haberler eşiliğinde altın ve dolar fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket görülürken paladyum dün ve bugün değer kazanan madenler arasında yerini aldı.

Rusya, paladyum üretiminin en yüksek olduğu ülkelerden biri olduğu için Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimden doğrudan etkilenen maden de paladyum oldu. Savaşın agresif koşulları paladyumda dalgalanmalara neden olurken, dün yüzde 2,66 yükselişe geçti. Peki paladyum bugün ne kadar? İşte paladyumun ons fiyatı...

PALADYUMUN ONS FİYATI

Paladyumun gram fiyatı hafatnın iikinci işlem gününde 74,12 dolardan işlem görürken onsu ise 2,303 dolar oldu. Paladyumun gram fiyatı bugün yüzde 1,40 artış gösterirken, ons fiyatı ise yeni günde yüzde 1,24 yükseldi.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Paladyumun onsu bugün 2 bin 311 dolar oldu! Paladyum yükselişe geçti!

Paladyum bugün kaç dolar? Paladyumda son durum...

Paladyumda son durum: Paladyum bugün ne kadar?

Paladyum bugün ne kadar? 23 Mart 2022 paladyum fiyatı...