29 / 04 / 2024

Palladium AVM'ye günde 35 bin ziyaretçi!

Palladium AVM'ye günde 35 bin ziyaretçi!

Hafta içi günlük ziyaretçi oranı 25 bin, hafta sonu ise 35 bin olan Palladium Alışveriş Merkezi'nde, kişi başı fiş ortalaması ise 45 TL düzeyinde



2008 Ekim'de İstanbul Kozyatağı Yeni Sahra'da açılan Palladium Alışveriş Merkezi (AVM), krize rağmen hedeflerini aştı. Hafta içi günlük ziyaretçi oranı 25 bin, hafta sonu ise 35 bin olan AVM'de, kişi başı fiş ortalaması ise 45 TL düzeyinde. Palladium AVM Müdürü Semet Yolaç Canlıel, farklılık yaratan AVM'lerin başarılı olabildiğini söyleyerek, "Biz de gerek fiziksel özelliklerimizle, gerekse marka karmamızla tüketici memnuniyetini yakaladık. Bu da ciromuza yansıdı" dedi.

'İLKLERİN ÖNCÜSÜ OLDUK'
Anadolu yakasına birçok ilki getirdiklerini vurgulayan Canlıel, şöyle devam etti: "Anadolu yakasında bizim kadar iddialı bir marka karmasının, aynı çatı altında toplandığı, başka yer yok. Türkiye'de ilk defa mağaza açanlar, Anadolu yakasına ilk defa Palladium'la gelen markalar var. Ziyaretçilerimize alışverişin yanında, kampanyalarımızla ve sosyal aktivitelerimizle farklı katma değerler yarattık. Fiziksel olarak da binamızı diğer AVM'lerden ayrıştıran özellikler var. 31 metre çapında 'yaşam küresi' dediğimiz bir küremiz bulunuyor. Bunun dışında AVM'mizin tüm katları gün ışığı alıyor. Yürüme yollarımız oldukça geniş."

'KURU KALABALIK YOK'
Zor bir dönemde açılmalarına rağmen hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Canlıel, iyi bir müşteri kitleleri olduğunu söyledi. Krizden rakiplerine oranla nispeten daha az etkilendiklerini kaydeden Canlıel, "Hafta için günde 25 bin, hafta sonu 30-35 bin müşterimiz var. Fiş ortalamamız da 45 TL ile Türkiye ortalamasının üzerinde. Bize kuru kalabalık gelmediğini görüyoruz" diye konuştu.

'Kiracılarımızla aynı gemideyiz'
Mağaza kiralarında yüzde 20 indirim yaparak açıldıklarını kaydeden Semet Yolaç Canlıel, şöyle konuştu: "Krizde ilk defa biz bir AVM olarak 'kiracılarımızla aynı gemideyiz' mesajı verdik. Bu indirim Haziran'a kadar devam edecek. Haziran'da piyasanın durumuna göre indirime devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz."

'Oyuncaklar Maçka'ya gidecek'
Çeşitli kampanyalar düzenlediklerini belirten Semet Yolaç Canlıel, 16 Nisan ile 3 Mayıs arasında İstanbul Oyuncak Müzesi'ndeki oyuncakların, Palladium'da sergileneceğini söyledi. 16 Nisan'da oyuncak toplama kampanyalarının da başlayacağını kaydeden Canlıel, "Çocuk ziyaretçilerimizin artık oynamadığı oyuncakları toplayıp, Trabzon Maçka'ya göndereceğiz. Orada da çocuklara dağıtılacak" diye konuştu.

Takvim


Geri Dön