25 / 05 / 2024

Panavia Residences Panaroma, 60 konuttan oluşacak!

Panavia Residences Panaroma, 60 konuttan oluşacak!

Seba İnşaat'ın eski ortaklarından Gazanfer ve Haşmet Mürşit kardeşlerin kurduğu Panaroma İnşaat, 7.5 dönüm büyüklüğündeki arsada Panavia Residences Panaroma adında A Plus'a hitap edecek yeni bir projeye başlıyor



Seba İnşaat'ın eski ortaklarından Gazanfer ve Haşmet Mürşit kardeşlerin kurduğu Panaroma İnşaat, L'ist İstinye Suites'e komşu olan ve üzerinde gecekonduların yer aldığı 7.5 dönüm büyüklüğündeki arsada Panavia Residences Panaroma adında A Plus'a hitap edecek yeni bir projeye başlıyor.

İstanbul'un gözde Boğaz semtlerinden İstinye'nin yüksek kesimleri bu defa kentsel dönüşümle milyon dolarlık konutlara ev sahipliği yapacak. Panaroma inşaat, Atlı Spor KulübÜ»'nün arkasında, L'ist İstinye Suites'e komşu olan ve üzerinde gecekonduların yer aldığı 7.5 dönüm büyüklüğündeki arsada Panavia Residences Panaroma adında A Plus'a hitap edecek yeni bir projeye başlıyor.

5 bloktan meydana gelecek projede toplam 60 daire bulunacak. A Plus segmentine yönelik Panavia'da konut fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor. Mimar Koray Yavuzer'in imzasını taşıyan Panavia'da hemen hemen tüm daireler Boğaz manzaralı. Projenin 2012'nin sonunda tamamlanması planlanıyor. Projede; Poligon Yapı Kooperatifi'nin payı yüzde 38 olurken, Panaroma inşaat ise yüzde 62 oranındaki pay ile hakim ortak konumunda.

Projede, konut büyüklükleri ise 90 ile 352 metrekare arasında değişiyor. Her katta 4 daireye yer verilecek şekilde tasarlanan Panavia Rezsidance Panaroma'da odaların pencereleri boydan boya cam şeklinde tasarlanıyor. Normal dairelere, bahçe ve çatı dublekslerine yer verilen projede 1+1'ler 90, 2+1'ler 200, 3+1'ler 200, 344 ve 352 metrekarelik alternatiflerle satılıyor.

Sarıyer'de yeni bir proje

Seba inşaat'ın eski ortaklarından Gazanfer ve Haşmet Mürşit kardeşlerin kurduğu Panaroma Inşaat'ın bir başka projesi de Sarıyer'in Kasapçayırı bölgesinde hayata geçirilecek. 175 konutluk North İstanbul adlı projede KDV hariç metrekare fiyatları 2 bin ila 2 bin 500 dolar arasında değişecek. Üst katlardaki dairelerin göl ve orman manzarasına hakim olacağı projede 1 + 1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar yer alacak. 6 dönüm üzerinde inşa edilecek North İstanbul'da toplam satılabilir alan 19 bin 494 metrekare olacak.

Projeyi kat karşılığı olarak inşa edeceklerini belirten Panaroma İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Haşmet Mürşit, 'Projenin yüzde 54'ü Panaroma İnşaat'ın, yüzde 46'sı da Hasan Tahsin Kara ve ortakları şeklinde olacak' dedi. Önümüzdeki dönemde yatırım değeri yüksek projelere imza atacaklarını ifade eden Mürşit, sadece ev değil, aynı zamanda farklı yaşam tarzına sahip olmak isteyen ve iyi yaşamaktan vazgeçmeyen bir kitleye hitap ettiklerini söyledi.
Ekonomist-Mortgage


Geri Dön