27 / 04 / 2024

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman?

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman?

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunu



E-5'e 300 metre mesafe konumlanan  Papatya Park Residence  teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Papatya Park Rezidans projesi toplam 1.140 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor.


Papatya Park Rezidans ödeme tablosu kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Beylikdüzü Papatya Park Rezidans ev fiyatları 168 bin 60 liradan başlıyor.


3 etaptan oluşan Papatya Park Evleri projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Düzlen ve Döğme ortaklığı imzası taşıyan projenin yüzde 70'i yeşil alanlara ayrılmış durumda.


Papatya Park Konutları'nda çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı yer alıyor.


Papatya Park Residence teslimleri ne zaman?

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman sorusuna 2017 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor.


Papatya Park Evleri telefon: 444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön