29 / 04 / 2024

Papatya Vadi Konakları'nda 40 ay faizsiz vadelendirme imkanıyla!

Papatya Vadi Konakları'nda 40 ay faizsiz vadelendirme imkanıyla!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Vadi Konakları

Düzlem Yapı İnşaat'ın aldığı talepler üzerine Papatya Vadi Konakları projesini hayata geçiriyoruz. Üstelik 40 ay 0 faiz imkanı ile yükselen Papatya Vadi Konakları, 7 bloktan oluşuyor.



7 bloktan oluşan Papatya Vadi Konakları’nın geniş ve çekirdek ailelere göre düşünülmüş daire tiplerini inceleyin ve ihtiyacınıza en uygun olanına karar verin.Finansman teminatı içinse çok uygun koşullarda banka kredinizin hazır olduğunu unutmayın.Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşama başlamak işte bu kadar kolay!

 

SADECE YAŞAM DEĞİL, AYNI ZAMANDA DOĞRU YATIRIM ALANI

Papatya Vadi Konakları A, B, C,D, E, F ve G Blokları olmak üzere toplam 7 bloktan oluşmaktadır. A, B, C Bloklarının alt kısımlarında bulvara cepheli 38m2’den 148m2’yekadar depolu ve deposuz iş yerleri, yatırım için büyük bir fırsat sunmaktadır. Restoran, cafe, market, pastane, şarküteri, vb. işletmeler için kiraya verilebilecek zengin dükkân seçenekleri, 25.000 konuta yakın yerleşim yerinin ortasında yer alan Papatya Vadi Konakları’nda!

 

GÜVEN İÇİNDE BİR YAŞAM

Radye temel üzerine inşa edilen ve statik açıdan depreme karşı güvenli olan ışınsal mimari tarzı ile Papatya Vadi Konakları; akıllı bina teknolojisi, 24saat kapalı devre kamera sistemleri ve özel güvenlik görevlileri sayesinde günün her saati huzurlu ve güven içinde bir yaşam sunuyor.


Papatya vadi konakları ile ilgili proje özellikleri :

 

Papatya vadi konakları A,B,C,D,E,F  ve G blokları olmak üzere 7 bloktan oluşan kapalı bir sitedir. A,B ve C blokları 5 normal kattır, her katta 4 adet daire mevcut olup, bloklarda 2 adet asansör vardır. D,E,F ve G blokları ise 4 normal kattır ve her katta 3 adet daire mevcut olup, bloklarda 1 adet asansör vardır.

 

A,B ve C Bloklarında altlarında bulvara cepheli olmak üzere toplamda 10  adet depolu ( C blokta depo yok) dükkân vardır.

A,B ve C Bloklarında, blok altlarındaki dükkânlar 38 m2 den başlayıp, 148 m2 (depolu) net e kadar farklı m²’lerde işyerlerinden oluşmaktadır.Buradaki işyerleri yatırımcılar için bölgede ihtiyaç olan market, pastane, şarküteri  ve kafeler gibi benzeri iştigal konularında kiraya verebilecekleri zengin seçenekler sunmaktadır.

İşyerleri sitenin dışında olup, bulvar üzerinde cadde dükkânlardır...

 

A ,B ve C bloğun her birinde :

girişte                                        2 adet 2+1 brüt 105 m2 daire,

normal katlarda                       14 adet 3+1 brüt 145 m2 daire,

5.normal katlarda dubleks     2 adet 2+1 brüt 96 m2 dubleks daire,

5.normal katlarda dubleks     2 adet 4+1 brüt 172 m2 dubleks daire

5.normal katlarda dubleks     2 adet 4+1 brüt 182 m2 dubleks daire,

olmak üzere A ve B blokta her birinde toplam 22 daire ve 3 dükkan (depolu) vardır,

C Blokta ise 23 daire ve 4 adet dükkan(deposuz) vardır.

 

 

D,E,F ve G Bloklarında her birinde :

girişte                                            2 adet 2+1 brüt 100 m2 daire,

normal katlarda                          6 adet 2+1 brüt 106 m2 daire,

normal katlarda                          3 adet 2+1 brüt 92 m2 daire,

4.normal katlarda dubleks        2 adet 4+1 brüt 161 m2 daire,

4.normal katlarda dubleks         1 adet 3+1 brüt 147 m2 daire ,

olmak üzere D,E,F ve G bloklarında her birinde toplam 14 daire vardır. Bu blokların altında işyeri mevcut değildir.

 

Sosyal donatılar :

 

7 Bloktan oluşan kapalı sitenin hemen yanında çocukların oyun oynayabileceği yeşil park alanları vardır..8 dönüme yakın sitenin içinde yeşil alanlar ve kamelyalar oturan daire sakinlerine huzur içinde mutlu bir yasam sunmaktadır...Ve yine site sakinlerinin yazın kullanabileceği acık havuz ve güneşlenme alanları da burada ailelerin birbirleri ile kaynaşabileceği , barbekü yapabilecekleri alanlar yasayanlara aktivite sağlayacak , çocukların bir arada oynayabileceği eski özlediğimiz komşulukların pekişmesine katkı sağlayacaktır.

Kısın da site sakinlerinin kullanabileceği kapalı yüzme havuzu burada yasayanları diğer sitelerde yasayanlardan farklı kılacak ,böylece her mevsim yüzme aktivitesini site sakinleri gerçekleştirebilecektir.Kapalı yüzme havuzunun yanında saunalar, fin hamamı ve fitness yasayanları her daim sporla sağlıklı kılacak bir yasam sunmaktadır..Site sakinleri araçlarını kapalı garaja park ederek , araçlarını da dış hava koşullarından koruyarak huzurlu ve güvenli bir yasamın tadını çıkaracaklardır.Site de güvenlik gerek kameralarla , gerek buradaki özel güvenlik görevlileri ile sağlanacak olup aileler mutlu bir yasam içersinde olacaktır..Ve sitenin yeşil alanlarının bakımını yine burada çalışan bahçıvanlarla sağlanacaktır.

 

Sitenin etrafını çevreleyen yeşil alanlar ortasında yer alan fıskiyeli süs havuzları burada yasayan sakinleri bir araya getirecek, huzur içinde bir ortam sunacaktır.

 

Bölgenin özelliği :

 

Papatya vadi konakları , Yesilkent sitesi ,pınarkule birlik , gürpınar birlik ve kalekent sitesi ve sonrasında etrafında yerleşimin artmasıyla 25.000 konuta yakın yerleşimin ortasında yer almaktadır..Ayrıca bölgede Yeşil vadi projesinin 1. etabı yeşil donatı ve park mesire yerleri bitirilmiş olup yeşil vadi projesi bölgemize çok yakındır.Yeşil vadi projesi bölgede yasayan sakinlerin dinlenebileceği mesire yeridir..Yine bölgemizde ki kapalı semt pazarı gerek gıda , gerek tekstil olmak üzere Beylikdüzü sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır..Bölgemizde Kolon hastanesi ve yakın zamanda devreye girecek olan devlet hastanesi de oturan sakinlerin sağlık la ilgili herhangi bir sorunda kendilerini kontrol ettirebileceklerdir..Ve yine çevremizde ilkokul,yeni acılan ortaokul ,liseler ve üniversiteler gibi eğitim kurumları mevcuttur ,yanı basımızda da Doğa koleji de vardır..Ayrıca alışveriş merkezlerine ve ulaşım yönünden minibüsle metrobüse de oldukça yakın olan sitemiz , ulaşım yönünden de rahattır.


Beylikdüzü  Papatya Vadi Konakları  iletişim

Telefon:  444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

 


projeye sor



Geri Dön