29 / 04 / 2024

Paragontower Ofis'te teslimler başladı: 650 bin liraya!

Paragontower Ofis'te teslimler başladı: 650 bin liraya!

Firma: Bayraktar ve Ufuk Mesken

Proje: Paragon Tower

Bayraktar ve Ufuk Mesken ortaklığı ile yükselen Ankara Paragon Tower projesinin satışları 650 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projenin ofis teslimleri başlamış durumda...




İnşaat alanı 46 bin metrekareye yayılan  Paragon Tower  projesi  Bayraktar ve Ufuk Mesken  ortak çalışması ile hayata geçirildi. Ankara-Söğütözü lokasyonunda yer alan Paragon Tower projesinin ilk 27 katında ofisler yer alıyor. Proje tek blok halinde 32 katlı olarak tasarlanmış durumda. 


İçerisinde 131 adet ofisin bulunduğu Paragontower Ofis projesinde satış süreci devam ediyor. Paragon Towers projesinde ofis fiyatları minimum 650 bin liradan başlıyor. 


Paragontower Ofis te teslimler başladı: 650 bin liraya!


9 bin metrekarelik arsa alanına sahip Paragon Tower projesinde bulunan ofislerin alanları minimum 74 metrekare ile maksimum 153 metrekare arasında değişim gösteriyor.  Ankara  Paragon Tower projesinde için tutarın yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kapalı otopark, asansör, güvenlik ve her katta kat bahçesi gibi olanakların sunulduğu Bayraktar Paragon Ofis'te ofisler sahiplerine hemen teslim ediliyor.



Telefon: 0312 284 93 28

Web adresi: http://www.paragontower.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön