18 / 05 / 2024

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.



Vize işlemleri konusunda aracı kurumlar tarafından genel olarak 80 euro - 300 euro arası ücret alındığına vurgu yapan Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, “Vizenin kabul edilmemesi halinde ödediğiniz parayı iade alma isteğinizi sigorta şirketinizle görüşüp standart seyahat sağlık sigortanıza bu güvenceyi ilave ettirebilirsiniz. Bu sayede, sigortanız başvurunuzun kabul edilmemesi halinde uygun şartlarda size paranızı geri öder” ifadelerini kullandı.

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Seyahat severlerin, vizenin kabul edilmemesi ile ilgili gündeme karşın vize başvurusunda bulunmaya devam ettiğine vurgu yapan Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, şunları söyledi:

“Her ne kadar vize retleri yüzünden seyahat severlerin ağırlıklı olarak vizesiz ülkelere seyahat etmesi beklense de rakamlar bunun doğru olduğunu göstermiyor. Enuygun.com'un verilerine göre, vizesiz ülkelere gidiş oranı 2022 senesinin ilk 5 ayında tüm yurt dışı uçuşlarının yüzde 58 kadarı iken bu sene bu oran yüzde 38 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda, vizesiz ülkelere seyahat oranının aşağı doğru bir eğilim göstermesi, bu sene vize istenen ülkelere gidiş eğiliminde bir artış yaşandığı anlamına geliyor. Vize şartı bulunan ülkelerin yüksek talep görmeye devam ettiği bu şartlarda standart seyahat sağlık sigortasına vize reddi konusunda teminat ilave ettirmek büyük önem arz ediyor.”

2000-2008-2012 sonrası sigortalı olanlara son dakika kademeli emeklilik müjdesi! Detaylar tek tek belli oldu!

Kur Korumalı Mevduat’ta devrim niteliğinde karar! Resmi Gazete’de yayımlandı!

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...


Geri Dön