29 / 04 / 2024

Park 328 üçüncü yaşına giriyor!

Park 328 üçüncü yaşına giriyor!

Osmaniye'nin ilk AVM'si olan ve büyük ilgi gören Park328 Ekim ayı içinde 3. Yaşına giriyor. Park 328 Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Mustafa Yalçın, konuyla ilgili soruları yanıtladı...



Osmaniye'nin ilk AVM'si olan ve büyük ilgi gören Park328 Ekim ayı içinde 3. Yaşına girmenin heyecanını yaşıyor. Park 328 Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Mustafa Yalçın, konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı: 


Osmaniye'nin tek AVM'si olan Park 328 AVM'nin açılışından bugüne kadar kaydedilen aşamaları ana hatlarıyla özetler misiniz? 


Park 328 AVM olarak açılıştan bu yana sürekli bir yükseliş içinde olduğumuzu söylemek gerekir. 49 bin metrekare alan üzerine 60 milyon dolar yatırım ile gerçekleştirilen Park 328 AVM şehrin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak 28 Ekim 2011 tarihinde Osmaniye halkının hizmetine girdi. Toplamda 75 markaya ev sahipliği yapan projemizin22 bin 500 metrekare kiralanabilir alanı ve bin araç kapasiteli kapalı, 300 araçlık da açık otopark kapasitesi bulunuyor. Pekerler İnşaat tarafından yapılan Park 328 Alışveriş Merkezi, açıldığı günden itibaren hizmet verdiği Osmaniye halkının alışveriş alışkanlıklarını olumlu yönde değiştirerek geliştirdi.


Park 328 AVM'de ziyaretçi bilinirliği ve müşteri sadakati sağlandı mı? 


Geride bıraktığımız 2 yıl boyunca ziyaretçilerimizle aramızda güçlü bir bağ oluştu. Ziyaretçilerimiz Park 328 AVM'ye her geldiklerinde farklı bir etkinlik veya kampanya ile karşılaşacaklarını biliyorlar ve bu bizi tercih etmelerinde de önemli bir neden oluyor. 

Ayrıca bu etkinlik ve kampanyalarda bizi yönlendirmede büyük etkisi olan anket çalışmalarımızı düzenli olarak yaparak sonuçlarına göre hareket ediyoruz aynı zamanda öneri ve isteklerini öğreniyor kısa süre içerisinde ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Ziyaretçilerimizle aramızda oluşan bu güçlü bağda Fırsat kartın da çok büyük etkisi olduğunu belirtebilirim. 


2013-2014 yılına yönelik hedefleriniz nelerdir? 


Ziyaretçilerimizi her zaman renkli ve eğlenceli etkinliklerle karşılamak istiyoruz. Özel gün etkinliklerimizde süprizlerle doldurarak misafirlerimize keyifli saatler yaşamayı planlıyoruz.Bunların yanı sıra sosyal vatandaşlık görevimizide yerine getiriyoruz Kızılay ve birçok yardım dernekleri ve kamu kurumları ile işbirliği halindeyiz Bu yılki hedeflerimiz arasında yeni bir araç kampanyası düzenlemek, konser ve imza günleri düzenlemek şehir merkezimizin dışındaki yakın ilçelerden de ziyaretçi alarak ziyaretçi sayımızı 450 bin ile 500 bin arasına çıkarmak, cirolarımızı ise 7 milyon ve 8 milyon arasında arttırarak cirolarından memnun kiracı profili yaratmak. 


Park 328 AVM alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi konseptiyle de ön plana çıkıyor. Etkinlik ve kampanyalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? 


Özel gün aktiviteleriyle misafirlerine keyifli anlar yaşatan Park328 AVM gerçekleştirdiği yaratıcı, eğlenceli ve çocuklara yönelik eğlenceli ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelerle de çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Dönemsel olarak düzenlenen satış kampanyaları ile hem kiracılarımız hem de ziyaretçilerimiz için fırsatlar ve avantajlar sunuluyor. Etkinliklerde sadece ticari düşünmüyoruz. 

Müşteri kitlemizin kendisini gerçekleştirebileceği interaktif etkinlikler ve faydalı işler yapmaya gayret ediyoruz. Dolayısıyla da ziyaretçilerimizin gönlünde edindiğimiz yeri alışverişlerinde de tercih edip bizlere teveccüh göstermelerini sağlıyoruz. Bir ay içerisinde yeni bir araç kampanyasına başlayacağız, hazırlıklarımız devam ediyor. 



Milliyet Güney


Geri Dön