27 / 04 / 2024

Park Mozaik yeşil bir hayat sunuyor!

Park Mozaik yeşil bir hayat sunuyor!

Ankara'da inşa edilecek Park Mozaik, 885 konuttan oluşuyor. Tepe İnşaat ve MESA Mesken'in projesi, yeşil alanları ile dikkat çekiyor.TEPE İnşaat ve MESA Mesken, Park Mozaik projesi için bir araya geldi.



Ankara'da inşa edilecek Park Mozaik, 885 konuttan oluşuyor. Tepe İnşaat ve MESA Mesken'in projesi, yeşil alanları ile dikkat çekiyor. TEPE İnşaat ve MESA Mesken, Park Mozaik projesi için bir araya geldi. 


Ankara Yaşamkent'te hayata geçirilen proje, toplam 75 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Projede, 3'ii kııle ve 10'ıı yatay olmak üzere toplam 13 blokta 885 konut bulunuyor. Park Mozaik'te büyüklükleri 92 ile 240 metrekare arasında değişen 2 + 1, 3+1, 4+1, 5 + 1 dubleks ve 6+1 daireler yer alıyor. Mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan projede, evler ve sokaklar bumeydan etrafında dağılarak, komşuların yürüme mesafesinde meydanlarda buluşmasını mümkün kılıyor. Anfi tiyatronun yanında, piknik, şenlik ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev yeşil alan ise şehir karmaşasından uzak bir yaşam sunuyor. Park Mozaik'te kule blokların altında, 2 bin metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. Araç trafiğinin yer altına alındığı proje, sitedeki yeşil alanların artmasına ve köklü ağaçların diktirilmesine imkan sağlıyor. 


ALTERNATİF MANZARA 

Kule blokları tercih edenler panoramik manzaranın tadını çıkarırken, çift cepheli tasarlanan yatay bloklarda yaşayanları ise, önde yeşilin huzuru; arka cephede suyun coşkusu selamlıyor. Projede, 180 adet araçlık açık otopark ve bin 270 araçlık kapak otopark bulunuyor. Yatırımcılar, Park Mozaik'i tercih edenlere, bölgenin hızla artan değeri ile kazandıran ve sağlam bir yatırım yapma şansı verdiklerini belirtti.


Takvim 


0312 291 50 80

Web: www.parkmozaik.com.tr


Geri Dön