18 / 05 / 2024

ParkONE müşterileri barbekü partisinde Yaza Merhaba dedi!

ParkONE müşterileri barbekü partisinde Yaza Merhaba dedi!

Mitaş Gayrimenkul 'un şžubat ayında temellerini attığı ilk markalı butik konut projesi ParkONE 'ın yeni sakinleri, Marsan Marmara Holding Co-CEO 'su Berk çiller 'in ev sahipliğinde gerçekleşen barbekü partisinde bir araya geldi



Mitaş Gayrimenkul 'un Uskumruköy 'de inşa ettiği ParkONE projeden ev alanlar ve projeyle ilgilenenler ile yaza merhaba dedi. ParkONE projesinin yeni sakinleri kendileri için düzenlenen barbekü partisinde güzel havanın tadını çıkardı. Marsan Marmara Holding Co-CEO 'su Berk çiller 'in ev sahipliğinde gerçekleşen yaza merhaba partisinde ParkONE projesinden ev alanlar ve projeyle ilgilenenler barbekü keyfinin tadını çıkardılar.

Yeni Uskumruköy 'de yer alacak olması, üçüncü köprü güzergahının belirlenmesi ve “7 Tepe 7 Tünel ” projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer- çayırbaşı Tüneli ile İstanbul 'un yeni cazibe merkezlerinden olan Uskumruköy 'de hayata geçirilen proje davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Aileler doğanın ve ParkONE 'ın tadını çıkarırken çocuklar da kendileri için kurulan oyun alanında keyifli vakit geçirdiler.

İstanbul projesi kapsamında kurulacak iki yeni Uskumruköy 'de yer alacak olması, üçüncü köprü güzergahının belirlenmesi ve “7 Tepe 7 Tünel ” projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer- çayırbaşı Tüneli ile İstanbul 'un yeni cazibe merkezlerinden olan Uskumruköy 'de hayata geçirilen proje davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Aileler doğanın ve ParkONE 'ın tadını çıkarırken çocuklar da kendileri için kurulan oyun alanında keyifli vakit geçirdiler.


Geri Dön