01 / 05 / 2024

Parma Seyahat Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Parma Seyahat Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Küçük, Talha Yeşil,Mehmet KadriÇıkrık ve İbrahim Yılmaz ortaklığında kuruldu.



Parma Seyahat Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Küçük, Talha Yeşil,Mehmet KadriÇıkrık ve İbrahim Yılmaz ortaklığında kuruldu.


Parma Seyahat Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 7. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 8.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir.   9. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri, menkul malları, şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması, 10. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması, ticari işletme rehini akdedilmesi, 11.Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların, ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret ünvanlarının, brövelerin alınması, satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi, 12.Şirket işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek devretmek ve bunların üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayrimenkuller ve menkul mallar şirketin mevzuuna dahildir. Yukarıda gösterilenlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlerede  girişilmek istendiğinde, ortaklar genel kurulunun kararı ve ilgili bakanlığın izni alınmak şartı ile gerekli girişimlerde bulunulur.



Geri Dön