29 / 04 / 2024

Paşabahçe 43'üncü mağazasını Palladium AVM'de açtı!

Paşabahçe 43'üncü mağazasını Palladium AVM'de açtı!

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, 43'üncü mağazasını İstanbul Palladium AVM'de açtı. 493 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazasında 4 bin çeşitürünü müşterilerine sunuyor



Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, dev cam konseptine sahip alışveriş merkezi Palladium'da 43'üncü mağazasını hizmete açtı. Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Palladium'da da 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri adı altında 4 bin çeşit ürüne yer veriyor. 


Toplam 493 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan İmza' ve 'Yansımalar' koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. 


Paşabahçe Palladium Mağazasının 'Butik' bölümünde Türkiye'nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen 'Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları' da bulunuyor. İstanbul'un konu edildiği cam ve porselen ürünlerden oluşturulan 'Çok' ve 'İstanbul'un Güzelleri' serileri de mağazanın seçkin ürünleri arasında yer alıyor. 


Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü EsraTokel, mağazalaşma atağını 2014 yılında da sürdüreceklerini belirterek, "Bu yıl 6 yeni mağaza açarak yılsonunda 48 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca var olan mağazalarımızda yenileme çalışmalarını da sürdürüyoruz. Amacımız seçkin ürünlerimizi konforlu bir ortamda müşterilerimizle buluşturmak" dedi. 


Geri Dön