02 / 05 / 2024

Paşabahçe 50'nci mağazaya ulaştı!

Paşabahçe 50'nci mağazaya ulaştı!

Son mağazasını İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'de açan Paşabahçe Mağazaları, bu son yatırımıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı.



Türkiye'nin en perakende zincirlerinden Paşabahçe Mağazaları, müşterilerine daha çok noktada hizmet verebilmek için mağazalaşma atağını sürdürüyor. Son mağazasını İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'de açan Paşabahçe Mağazaları, bu son yatırımıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. 


400 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, "Yaşam" ve "Butik" konsepti altında 4 binin üzerinde ürün bulunuyor. Birbirinden şık bardaklardan dekoratif ürünlere, tabaklardan karaflara kadar eve dair birçok seçeneğin geniş bir yelpazede müşterilerin beğenisine sunulduğu Akbatı AVM mağazasında. sınırlı sayıda üretilen Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları ile ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan İmza" ve 'Yansımalar koleksiyonuna ait parçalar da müşteriyle buluşuyor. 


Müşterilerinin talepleri doğtııltusunda. onlara daha yakın olmak için karşılarına çıkan doğru fırsatları kaçırmadan mağazalaşma ataklarını sürdürdüklerini dile getiren Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü EsraTokel, "Toplam mağaza sayısında 50'ye ulaştığımız bu yılı 52 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz. Yaptığımız her yeni yatırımda Paşabahçe Mağazaları'nın seçkin ürünlerini daha çok noktada müşterilerimizle buluşturma hedefinden yola çıkıyoruz. Bu yıl Milano'da açtığımız mağaza ile bizim için önemli bir adım attık ve yurtdışına da açıldık. 


Bundan sonra da merkezine müşterilerimizin taleplerini koyduğumuz yatırım kararlarımız doğrultusunda hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki büyümemizi sürdüreceğiz" dedi. 


Ankara Başkent


Geri Dön