30 / 04 / 2024

Paşalimanı Sea Homes fiyat!

Paşalimanı Sea Homes fiyat!

Firma: Mimar Rıfat Baltaoğlu

Proje: Sea Homes Paşalimanı

Paşalimanı Sea Homes fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan proje İzmir Çeşme'de inşa ediliyor.



Teslimlerin Haziran 2016'da gerçekleşeceği Sea Home Paşalimanı 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Paşalimanı Sea Homes fiyat listesi daire tiplerine göre değişiyor. Projede konutların alanları 30 metrekareden başlıyor, 245 metrekareye kadar ulaşıyor.


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Sea Homes Paşalimanı  Konutları İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Çeşme Sea Homes Paşalimanı'nda sıcak termal suları ile spa gibi sosyal olanaklar mevcut.  Mimar Rıfat Baltaoğlu  imzası taşıyan projede toplam 31 adet konut bulunuyor.


Paşalimanı Sea Homes fiyat!

Sea Homes Paşalimanı daire fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde özel tasarım Gaggenau, Gervasoni, Miele gibi mutfak eşyaları ve mobilyalar bulunuyor. 


Sea Homes Çeşme nerede?

Adres: 420. Sok. Paşalimanı Koyu, Çeşme/İzmir


İzmir Sea Homes Paşalimanı iletişim

Telefon : 0232 71 71 212 

Web: http://seahomespasalimani.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön