05 / 05 / 2024

Pashadora Evleri 50 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor!

Pashadora Evleri 50 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Pashadora

Pashadora Evleri projesi, Bayrampaşa'da Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipi yer alıyor...



Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm projesi olan Pashadora,  Mutlu İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Dün Kadir Topbaş'ın inşaatını başlattığı projede 200 konut yer alacak.


Pashadora Evleri 'nde 50 adet ticari ünite bulunacak. 50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede fiyatlar henüz belirlenmedi. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.


Pashadora Evleri 50 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor!


Pashadora Evleri 'nden metro ve metrobüse ulaşım kolay bir konumda yükseliyor. Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.


Bayrampaşa Sanayi Alanı  projesi kapsamında  modern kurban kesim yeri, Deprem Afet Koordinasyon Merkezi, spor merkezleri ve yeşil alanlar yer alıyor. Proje Türkiye'nin ilk sanayi dönüşüm alanı olma ünvanını taşıyor.


Dönüşüm projesi Murat Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde hayata geçiriliyor.  Pashadora  Evleri 'nde sosyal alanlar ve dinlenme alanları bulunuyor.


Telefon : 0212 442 00 11

www.mutluinsaat.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön