28 / 04 / 2024

Pazarama'da Bosch beyaz eşya seti indirime girdi! Bu fırsatı kaçırmayın! 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Pazarama'da Bosch beyaz eşya seti indirime girdi! Bu fırsatı kaçırmayın! 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Bosch KGN55VWF0N No Frost Buzdolabı, Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi ve Bosch SMS44DW01T Bulaşık Makinesi'nden oluşan üçlü beyaz eşya seti indirime girdi. Peki, Bosch beyaz eşya seti ne kadar? İşte detaylar...



Ramazan ayının sona ermesi ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla düğün sezonu açılıyor.  Mobilya, beyaz eşya, gelinlik, damatlık ve düğün mekanı için yapılması gereken harcamalar ise yeni evlenecek çiftleri düşündürüyor.

Pazarama da Bosch beyaz eşya seti indirime girdi! Bu fırsatı kaçırmayın! 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yeni yuva kurarken eşyalarını uygun fiyata almanın yolunu arayanlar için beyaz eşya çeyiz paketleri avantajlı bir seçenek oluşturuyor.

Pazarama'da Bosch marka buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya seti indirime girdi. Kredi kartına taksit imkanı da bulunan üçlü beyaz eşya seti uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Bosch üçlü beyaz eşya çeyiz seti KGN55VWF0N no frost buzdolabı, WAU24T91TR çamaşır makinesi ve SMS44DW01T bulaşık makinesinden oluşuyor.

Peki, Bosch KGN55VWF0N No Frost Buzdolabı özellikleri ne? Bosch KGN55VWF0N Buzdolabı kaç litre? Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi kaç kg? Bosch SMS44DW01T Bulaşık Makinesi kaç programlı?  İşte Bosch üçlü beyaz eşya setinde yer alan ürünler ve özellikleri...

 


Geri Dön