23 / 05 / 2024

Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi! iPhone'dan Otomobile yok yok!

Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi! iPhone'dan Otomobile yok yok!

Yeni yıla günler kala Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi haberi geldi! iPhone 14 Pro Max, Renault Zoe, Samsung Galaxy ZFlip 4... kazanabilirsiniz! İşte bütün ayrıntılar...



Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait Pazarama uygulamasını ücretsiz indirerek ad soyad, email, adres, telefon numarası bilgileri ile üye olup veya mevcut Pazarama hesabına email adresi ve şifresi ile giriş yapıp, Online Alışveriş veya Market Siparişi menüsünden 250 TL ve katları (her 250 TL’lik alışveriş için 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yapan bireysel Pazarama üyelerine üyelik bilgileri üzerinden çekiliş hakkı verilecektir. Örneğin seçili tarihler arasında yapılacak ilk alışveriş tutarının 1.100 TL olması halinde 4 çekiliş hakkı, kampanya döneminde yapılacak sonraki 400 TL alışveriş için 1 çekiliş hakkı, toplamda 1.500 TL’lik alışveriş yapılmasına rağmen 5 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Çekiliş hakkınız alışveriş başına hesaplanacak.

Çekilişe Son Katılım Tarihi Ne Zaman?

31 Aralık 2022

Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çekiliş 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olup çekiliş sonucu kazananlar 6 Şubat 2023 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye Baskısında yayınlanacaktır.

Diğer ayrıntılar!

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 21.02.2023, yedek talihliler 08.03.2023 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez. 

Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans fırsatı!
Asgari ücret 3. toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ 9 bin TL dedi! Asgari ücret teklifi 9 bin TL kabul edilir mi? 
Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön