28 / 04 / 2024

Pega Kartal Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi seçildi!

Pega Kartal Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi seçildi!

Firma: Ege Yapı Group

Proje: Pega Kartal

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşam sunan Pega Kartal, European Property Awards tarafından “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” olarak seçildi...



EgeYapı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da inşa edilen  Pega Kartal  Projesi, European Property Awards tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen törende “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” seçilerek ödüllendirildi.


Ulaşım kolaylığından yatırımcılara sağlayacağı yüksek prim potansiyeline, sosyal imkânlarından sunduğu konfora kadar birçok alanda farka imza atan Pega Kartal, ödülle birlikte sahip olduğu avantajları taçlandırdı. 


Rezidans anlayışı farklı bir bakış açısı kazanıyor


Eşsiz manzara, yüksek yaşam standardı ve konfor sunan Pega Kartal’ın 32 katlı rezidans bloğunda 64 metrekareden başlayan 1+1‘lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire bulunuyor. 


Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na yürüme mesafesinde, İstanbul’un bağlantı noktalarında kolay ulaşım imkanı sunan ve yatırımın ardından bölgenin gelişimine göre hızlı prim potansiyeline sahip Pega Kartal, konutlarda 40 metrekareye varan salon genişliği ve yerden tavana uzanan cam sistemiyle ferah bir yaşamın kapılarını açıyor.


Pega Kartal, sosyal tesislerinde yer alacak olan buhar odası, Türk hamamı, masaj odaları, açık yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi olanaklarıyla hem günün stresinden arınmanızı sağlayacak hem de keyfinize keyif katacak.  




projeye sor



Geri Dön