12 / 05 / 2024

Pega Kartal ödülleri

Pega Kartal ödülleri

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşam sunan Pega Kartal, European Property Awards tarafından “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” olarak seçildi...

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal'da aylık 4 bin 125 TL finans desteğiyle!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Pega Kartal projesinde düzenlenen kampanya kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteğiyle konut sahibi olunuyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL’ye varan finansman desteği!

EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor. finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınabiliyor.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

Ideal Standard International ödülleri sahiplerini buldu!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “Ideal Standard International” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı..

Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu!

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu.

Ideal Standard International ödülleri sahiplerini buldu!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “ Ideal Standard International ” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Plant Ödülleri'nde 3 ödül aldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, peyzaj ve süs bitkiciliği alanında verilen “Plant Ödülleri” kapsamında Japon Parkı, İstanbul Çevre Yolu Düzenlemesi ve Huzur Bahçeleri ile 3 ödül birden aldı.

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu!

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi.

Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahibini buldu!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından düzenlenen 15. Yapısal Çelik Günü’nde Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülleri de verildi. Bu yıl ödülü almak için 11 proje yarıştı.

Anadolu Harikalar Diyarı'nın 2 binası Mies Ödülleri'ne aday gösterildi!

Anadolu Harikalar Diyarı, mimari yapısıyla da Avrupa'nın en önemli ödülüne aday gösterildi. Mies Van Der Rohe Avrupa Çağdaş Mimarlık Ödülleri'ne aday gösterilen projeler arasında Harikalar Diyarı'nın iki binası da yer alıyor.

Pega Kartal ödülleri Haberi

Pega Kartal ödülleri

EgeYapı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da inşa edilen Pega Kartal Projesi, European Property Awards tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen törende “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” seçilerek ödüllendirildi.


Ulaşım kolaylığından yatırımcılara sağlayacağı yüksek prim potansiyeline, sosyal imkânlarından sunduğu konfora kadar birçok alanda farka imza atan Pega Kartal, ödülle birlikte sahip olduğu avantajları taçlandırdı. 


Rezidans anlayışı farklı bir bakış açısı kazanıyor


Eşsiz manzara, yüksek yaşam standardı ve konfor sunan Pega Kartal’ın 32 katlı rezidans bloğunda 64 metrekareden başlayan 1+1‘lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire bulunuyor. 


Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na yürüme mesafesinde, İstanbul’un bağlantı noktalarında kolay ulaşım imkanı sunan ve yatırımın ardından bölgenin gelişimine göre hızlı prim potansiyeline sahip Pega Kartal, konutlarda 40 metrekareye varan salon...