25 / 08 / 2024

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 103 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 103 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu bu kampanya cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekerken, beklenen örnek daire de kampanyayla birlikte tüketicilerin beğenisine sunuldu.




Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nin devam etmekte olan konut projesi Evimiz Kocaeli'nde son etap daireleri büyük bir kampanyayla satışa sundu. İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu bu kampanya cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekerken, beklenen örnek daire de kampanyayla birlikte tüketicilerin beğenisine sunuldu. 122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Evimiz Kocaeli, 150 milyon lirayı bulan yatırım değerine sahip. 

Projede 2+1,3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip altı farklı tipte daire bulunuyor. Projede 2 + 1 daireler 103 bin liradan, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlıyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesine yatırımcıların ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti. 


Posta


Geri Dön