29 / 04 / 2024

Peker GYO, Almanya'da 2.4 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Peker GYO, Almanya'da 2.4 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Bölgesi'ndeki Solingen şehrinde yer alan taşınmazın 2 milyon 400 bin Euro bedelle satın alınmasına ilişkin satıcı ANG-Investment GMBH ile sözleşme imzaladı.



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul edinimi hakkında açıklama yaptı. 

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Bölgesi'ndeki Solingen şehrinde yer alan 2.690 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 2 milyon 530 bin Euro olan taşınmazın 2 milyon 400 bin Euro bedelle satın alınmasına ilişkin satıcı ANG-Investment GMBH ile sözleşme imzaladı.

Peker GYO, Almanya da 2.4 milyon TL ye gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
Almanya'da kurulu iştirakimiz Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Bölgesi'ndeki Solingen şehrinde yer alan 2.690 m2 büyüklüğündeki arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 2.530.000 Euro olan taşınmazın 2.400.000 Euro bedelle satın alınmasına ilişkin satıcı ANG-Investment GMBH ile sözleşme imzalamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön