29 / 04 / 2024

Pelican Hill'de 1 milyon 300 bin dolara malikane!

Pelican Hill'de 1 milyon 300 bin dolara malikane!

Malikanelerden oluşan Pelican Hill Evleri bölümünde ise net kullanım alanları 522 metrekare ile 1.085 metrekare arasında değişen lüks evler bulunuyor. Fiyatları 1 milyon 300 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor



Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaatın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından hayata geçirilen Pelican Hill Residence, deniz ve göl manzaralı bir konumda inşa edildi.

Büyükçekmecede hayat bulan Pelican Hill Residence, rezidans ve malikanelerden meydana geliyor. Projenin rezidans etabında marketler, petshop, restoranlar, eczane, kuru temizleme, pastane, kuaför ve çeşitli mağazalar yer alıyor.

2007 yılında temeli atılan Pelican Hill Residence, 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 75 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje olarak tasarlandı.

8, 9 ve 19 katlı 11 bloktan oluşan Pelican Hill Residenceta standart olmayan, 100 metrekareden 260 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde ultra lüks 674 rezidans daire bulunuyor.

Pelican Hill Residence, Verona, Siena, Mesina, Coruna, Lerida, Almonte, Sevilla, Vittoria, Valencia, Granada ve Capri olmak üzere toplam 11 bloktan oluşuyor.

1+1 rezidansların satışı tamamlanan Pelican Hill Residenceta 2+1ler 330 bin TLden, 3+1ler 400 bin TLden, 4+1ler ise 560 bin TLden başlayan fiyatlarla satılıyor.

Malikanelerden oluşan Pelican Hill Evleri bölümünde ise net kullanım alanları 522 metrekare ile 1.085 metrekare arasında değişen lüks evler bulunuyor. Fiyatları 1 milyon 300 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor. 

Pelican Hill projesinde tamamı peşin ödeme yapanlara yüzde 15 iskonto yapılıyor. Anlaşmalı bankalardan yüzde 20 peşinatla 48 ay sıfır faizle kredi kullanmak da mümkün. Yaşamın 2010 sonunda başladığı projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Pelican Hill Evleri, Kaliforniya mimarisinin görkemli Akdeniz çizgileri göz önüne alınarak tasarlandı. Geniş caddeleri, dünyanın dört bir yanından getirilen ağaç ve bitkilerle donatılmış parkları, meydanları ve görkemli evleriyle dikkat çeken bölümde de teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

Pelican Hill Residence projesi TEMe bir kilometre ve E5e 5 kilometre mesafede inşa edildi. Qelican Hill Residence projesinin 25 bin metrekare büyüklüğündeki rekreasyon alanında hobi bahçeleri, mini anfi tiyatro, bisiklet ve yürüyüş parkurları, spor alanları ve gölet yer alıyor. Projede ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı spor merkezi, SPA center, fitness, sauna, Türk hamamı, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor.

Avrupa standartları ve yönetmeliklere uygun inşa edilen proje depreme dayanıklı fore kazık sistemi, rayda jeneral ve tünel kalıp sistemi uygulamalarıyla gerçekleştirildi.

0212 886 54 95

www.pelicanhillresidence.com

[email protected]

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön