01 / 05 / 2024

Pendik Belediyesi'nden okullara tadilat desteği!

Pendik Belediyesi'nden okullara tadilat desteği!

Okulların yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz bir şekilde girmesi için sürdürülen çalışmalara destek veren Pendik Belediyesi, ilçe genelindeki okulların tamirat ve tadilat işlerini yapıyor. Ayrıca tüm okullara toplam 20 ton boya yardımında bulunuldu




Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken, okullardaki hazırlıklar tüm  hızıyla devam ediyor.  Pendik Belediyesi de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talepler doğrultusunda ilçe genelindeki tüm okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştirip,  boya desteği sağlıyor. Okulların çevre düzenlemesi ile birlikte bahçe düzenlemelerini de gerçekleştiren belediye ekipleri,  taleplere göre tuvaletler ve çatı tamiratlarından, yeni sınıflar ve öğretmen odalarına kadar birçok çalışma yürütülüyor.


Okullara 20 ton boya


Yeni eğitim-öğretim yılında çocukların sağlıklı, temiz ve ferah sınıflarda öğrenim görmeleri amacıyla tüm okullara boya yardımı Pendik Belediyesi tarafından sağlanıyor. Hazırlık döneminde okullara 20 ton boya dağıtımı gerçekleştirildi. Okulların ihtiyaçlarına göre iç, dış, tavan, yağlı boya gibi boya talepleri belediye tarafından karşılandı.


3 okula yeni kantin


Okullara tamir, tadilat ve boya desteğini sağlayan Pendik Belediyesi, öğrencilerin daha hijyenik ve ferah ortamda beslenmesini sağlamak amacıyla birçok okula kantin kazandırıyor. Çamçeşme İmam Hatip Ortaokulu, Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi ve Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Etüt Proje Ekipleri tarafından kantin inşa edildi.  Belediye ekipleri önceki yıllarda birçok okula kantin kazandırmıştı.  



Pendik Belediyesi


Geri Dön