30 / 04 / 2024

Pendik Güllübağlar ve Şeyhli Mahallelerine de halı saha!

Pendik Güllübağlar ve Şeyhli Mahallelerine de halı saha!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin iki mahalleye daha halı saha kazandırıyor. Güllübağlar'da çalışmaları başlayan halı saha yanına bir de zengin donanımlı park yapılacak. Şeyhli’deki parkın yanındaki halı sahanın çevresi spor alanı olacak.



Mart ayında yapılan yerel seçimler öncesi Pendiklilere 100 halı saha sözü veren Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, adım adım bu hedefine ilerliyor.  Kurtköy, Harmandere, Kaynarca  ve Sülüntepe’de tamamlanan ı 4 halı sahanın ardından sıra Güllübağlar ve Şeyhli  mahallelerine geldi.  Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Güllübağlar Kepenek Sokak ve Şeyhli Patika Sokak’ta yeni  halı sahaların yapımına başladı.


Halı sahaların yanına park!


Ekipler, alanı yeterli olan yerlere halı saha ile birlikte parklar da inşa ediyor. Güllübağlar Mahallesi Kepenek Sokak’ta toplam alanı 1.861 metrekare olan yerde 30*15 metre ölçülerinde haklı saha ile birlikte çocuklar için oyun grupları, kadın ve erkekler için iki ayrı fitness alanı ve pergola oturma grupları yer alacak. Yine Şeyhli Patika Sokak’ta daha önce yapılan parkın yanına inşa edilen halı sahanın kenarında da fitness aletleri ve koşu parkuru bulunacak. Daha önce yapımına başlanan ve tamamlanma aşamasında olan Sülüntepe Vildan Sokak ise halı saha ile birlikte oyun grupları, dinlenme ve fitness alanlarıyla mahallelinin uğrak yeri olacak.


Pendik Belediyesi


Geri Dön