02 / 05 / 2024

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...



Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu. Penta, özel tasarlanmış standında yeni ürünlerini sektörün değerli paydaşları ile buluşturdu.


Penta, Avrupa ve Ortadoğu coğrafyasında yapı sektörünün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunan 37. Yapı Fuarı'nda; konsept tasarımları ve inovatif ürünleri ile büyük ilgi gördü. 

6-10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda kurulan kreatif stant Penta’nın yenilikçi tasarımlarını ön plana çıkardı.


Penta’nın cep telefonuna bluetooth ile bağlantı sağlayarak duş alırken bile telefonla konuşabilme imkânı tanıyan IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı” da fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer aldı. IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı”  ile İsterseniz duş alırken müzik te dinleyebilme imkânına sahipsiniz. 


Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Yapı Fuarı'nda sektöre yön gösteren yenilikçi ürünlerini sergileyeceklerini turizm tesisi, hastane ve okul gibi toplu yaşam alanlarına profesyonel çözüm ortakları olduklarını, 30'un üzerinde armatür & aksesuar serisi Türkiye'nin en zengin ürün grubunu sunduklarını belirtti. evde geçirilen zaman dilimi arttıkça banyoların değişime uğradığını kaydeden Aydın, geçmişte ustaların karar verici olduğu ve genelde siyah, beyaz ya da koyu renklerin hâkimiyetindeki banyo armatür ve aksesuarlarında artık kadınların söz sahibi olduğu yeni bir tüketici profili oluştuğunu ifade etti.  Aydın, bu yeni tüketici grubunun, marka bilinirliğinden öte marka memnuniyetini hedeflediğini de sözlerine ekledi. 




Geri Dön