17 / 05 / 2024

penta standı Yapı Fuarı

penta standı Yapı Fuarı

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

Homend stand mikserlerde 700 TL indirim fırsatı! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend Profashion stand mikser fiyatlarında sepette yüzde 30'a varan indirim yapıldı. Peki Homend Profashion stand mikser kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Artella, 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünleriyle boy gösterdi!

Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünlerimizi, 14 nolu salon, 441 nolu standında sundu.

penta standı Yapı Fuarı Haberi

penta standı Yapı Fuarı

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu. Penta, özel tasarlanmış standında yeni ürünlerini sektörün değerli paydaşları ile buluşturdu.


Penta, Avrupa ve Ortadoğu coğrafyasında yapı sektörünün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunan 37. Yapı Fuarı'nda; konsept tasarımları ve inovatif ürünleri ile büyük ilgi gördü. 

6-10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda kurulan kreatif stant Penta’nın yenilikçi tasarımlarını ön plana çıkardı.


Penta’nın cep telefonuna bluetooth ile bağlantı sağlayarak duş alırken bile telefonla konuşabilme imkânı tanıyan IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı” da fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer aldı. IQ 160 “Akıllı Duş Başlığı”...