28 / 04 / 2024

13. Perakende Günleri 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek!

13. Perakende Günleri 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Bu yıl 13.sü düzenlenen ve Multi Development Türkiye, CardFinans ve Markafoni'nin ana sponsorluğunda hayata geçirilecek olan Perakende Günleri'nde 20 oturumda 25 konuşmacıyla sektörün yol haritası belirlenecek..



13'üncü kez yapılacak 


Perakende Günleri, bu yıl 20-21 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul'da Lütfı Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Soysal Danışmanlık tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek Perakende Günleri'nde dünyada ve Türkiye'de perakende sektörüne yön veren isimler deneyimlerini aktaracak, iki gün boyunca katılımcılara yol gösterecek sunum ve paylaşımlarıyla sektörün geleceğine ışık tutacak. 


20 oturum 25 konuşmacı 


Multi Development Türkiye, CardFinans ve Markafoni'nin ana sponsorluğunda hayata geçirilecek olan Perakende Günleri'nde 20 oturumda 25 konuşmacıyla sektörün yol haritası belirlenecek. Perakende Günleri 13, İstanbul Perakende Fuarı ve Perakende Güneşi Ödülleri'ne de ev sahipliği yapacak. Etkinliğin iki gün boyunca binlerce sektör profesyonelini ağırlaması bekleniyor. 


Perakende Günleri'nde konferans moderatörlüğünü, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal İletişim ve Pazarlama İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun ve Mudo Yönetim Kurulu Üyesi ÖmerTaviloğlu üstlenecek. Perakende Günleri'nin bu yılın öne çıkan konukları arasında Columbia Üniversitesi'nden Prof. Sheena lyengar, 99p Stores kurucu ortağı Hussein Lalani, Javelin Group İcra Başkanı (CEO) Tony Stockil yer alıyor. 


Önemli isimler var 


Perakende Günleri etkinliğine katılacak diğer isimler ise şöyle: Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, Markafoni kurucu ortağı Tolga Tatari, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Odakule Mekan Restoran işletmecisi Mari Esgici, Haluk Özmutlu ve ekonomist Arda Tunca. 


Yurtdışı da masada 


Paralel oturumlarda yapılacak Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yurtdışı Açılım Toplantılarında ise perakendenin yurtdışı maratonu masaya yatırılacak. Deloitte Çin Perakende Danışmanlık Hizmetleri Sorumlusu Alan MacCharles, Jones Lang Lasalle Ülke Başkanı Avi Alkaş, Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar ve Gizia Başkanı İsmail Kutlu deneyimlerini anlatacak.


Posta


Geri Dön