27 / 04 / 2024

Pergel İnşaat, Akmerkez'in WC'lerini yeniliyor!

Pergel İnşaat, Akmerkez'in WC'lerini yeniliyor!

Pergel İnşaat'ın Ocak 2009'da renovasyonuna başladığı sıra dışı wc'lerin ilki kullanıma açıldı



Geniş bir sektörel yelpazede hizmet veren, inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.Ş, 2009 renovasyon çalışmaları kapsamında Akmerkez Alışveriş Merkezi'nin WC'lerini yeniliyor. 

Tasarımı merkez ofisi Bangkok'ta bulunan  ''Concept I '' firması tarafından yapılan Akmerkez Alışveriş Merkezi'nin WC'lerinin uygulaması Pergel İnşaat ile yürütülüyor. L1 ve L3 katında bulunan WC'ler kullanıma açılırken L2 katındaki WC'lerde çalışmalar devam ediyor.

Projede 10 adet WC yer almakta ve her grupta; kadın, erkek, engelli ve bebek bakım odası özel çözümlerle kullanıcılarını karşılamakta. Standartların dışında kalan Akmerkez'in wc'leri özellikle oturma gruplarındaki cam mozaikleri ile dikkat çekiyor. Son teknoloji ekipmanların kullanıldığı, fütüristik çizgilerin amorf formlarla birleşerek oluşturduğu sıradışı tarzıyla Akmerkez wc'leri muadillerinin çok daha ötesinde bir şıklığı ziyaretçilerine sunuyor.  

Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık Tasarım Grup Direktörü Esra Hacısalihoğlu Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki çalışmalarla ilgili “Çok özenli ve özel bir proje, tüm çözümselliğimizle hayata geçirdiğimiz böyle bir çalışmanın içinde yer almak keyif verici.” dedi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akmerkez'e sıradışı WC'ler geldi 
 
Akmerkez Alışveriş Merkezi'nin WC'leri sıradışı bir konseptle yenileniyor

Pergel İnşaat, 2009 renovasyon çalışmaları kapsamında Akmerkez Alışveriş Merkezi'nin WC'lerini sıradışı bir konseptte yeniliyor. Tasarımı merkezi Bangkok'ta bulunan 'Concept I' tarafından yapılan Akmerkez Alışveriş Merkezi'nin WC'leri oturma gruplarındaki cam mozaikleri ve canlı renkleri ile dikkat çekiyor. 
Vatan


Geri Dön