15 / 05 / 2024

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Corendon Airlines, 2015 yılında başlattığı “İkinci Pilot Adayları” projesini tekrar başlatıyor Yedinci kez düzenlenecek proje kapsamında Corendon Airlines, bu kez seçilen adayların tip eğitimlerini de kendi bünyesinde verecek.



Oskay, eğitim ücretlerinin, özel bir finansal modelleme yoluyla geri ödenebileceğini belirterek, değerlendirme sürecinin ardından gerekli dokümanları sağlayan adayların, Ocak Şubat  aylarında mülakat ve simülatör değerlendirmesine tabii tutulacağını söyledi.

Yapılacak bu değerlendirmeyi başarıyla tamamlayan adayların, Şubat ayının son haftası itibarıyla tip eğitimlerine, bu eğitim döneminin devamında ise hat uçuşlarına başlayacağı bilgisini veren Oskay, “Sürecin sonunda başarılı olan adaylar, ücretlerini eğitim sürecinin sonunda F/O olarak atanmalarının ardından özel bir finansal modelleme yoluyla şirkete geri ödeyebilecek. Proje dahilinde bugüne kadar 70 pilot adayının tamamlamış olduğu programa bu sene 16 kişi kabul edilecek” diye konuştu.

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

“PİLOTLARIMIZIN EĞİTİMİNİ KENDİ BÜNYEMİZDE VERİYORUZ”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Corendon Airlines Eğitim Müdürü Mesut Ovalı ise, “Corendon Airlines olarak, uçuş okullarından mezun pilotların tip eğitimlerinin tamamını kendi bünyemizde gerçekleştirmek için uluslararası standartlarda tüm imkanlara sahibiz” dedi.

 


Geri Dön