02 / 05 / 2024

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Corendon Airlines, 2015 yılında başlattığı “İkinci Pilot Adayları” projesini tekrar başlatıyor Yedinci kez düzenlenecek proje kapsamında Corendon Airlines, bu kez seçilen adayların tip eğitimlerini de kendi bünyesinde verecek.



Tip eğitimi olmayan pilot adayları için müjdeli bir haber geldi.

Corendon Airlines, büyük başarı elde ettiği “İkinci Pilot Adayları” (Trainee First Officer) projesini yeniden düzenleyeceğini duyurdu.

Peşin para ödemeden pilot olup, işe başlamak isteyenlere müjdeli haber!

Söz konusu proje kapsamında, Corendon Airlines, seçilen adayların tip eğitimlerini de verecek. Seçilen adaylar, tip eğitimi masraflarını özel bir finansman modeli ile geri öderken şirket bünyesinde de istihdam edilme şansını yakalayacak.

Corendon Airlines, tip eğitimi olmayan pilotlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören “İkinci Pilot Adayları” projesini yedinci kez gerçekleştireceğini bildirdi.

Dünya üzerinde 65 ülkede 165 noktaya sefer düzenleyen Corendon Airlines, ön değerlendirme sonrasında programa kabul edilecek adayların eğitimlerini Şubat ayı sonunda başlatacağını açıkladı.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Corendon Airlines İnsan Kaynakları Direktörü Berna Oskay, uçuş okullarından mezun pilotların, tip eğitimlerinin tamamını kendi bünyelerinde gerçekleştirmek için uluslararası standartlarda tüm imkanlara sahip olduklarını vurguladı ve şimdiye kadar istihdam ettikleri adayların performansının projenin başarısını ortaya koyduğunu savundu.

Proje kapsamında 16 ikinci pilotun seçileceği bilgisini veren Oskay, adayların sürece önce online değerlendirme toplantısı ile başlayacağını, mulakatlar ve simulatör değerlendirmeleri ile devam edeceklerini duyurdu.


Geri Dön