28 / 04 / 2024

Peşinatsız faizsiz ev 2013!

Peşinatsız faizsiz ev 2013!

İnşaat yatırımcıları artık tek değil çifte fırsatla konut sahibi yapıyor. Peşinatı kaldırmakla yetinmeyen firmalar faizi de sıfırladı. İşte hayalinizi gerçeğe dönüştüren peşinatsız faizsiz evler...



İnşaat yatırımcıları artık sizleri hayal etmekte bile zorlanabileceğiniz şartlarda konut sahibi yapıyor. Peşinatsız, vade farksız, düşük taksitli, sabit taksitli... Tüm bunları evet sık sık duyuyoruz ama peşinatsız ve faizsiz olma fikri aklımıza gelse bile "yok artık" der hemen bu hayalden uzaklaşırız galiba. Ama hayal gerçek oldu. Çünkü firmalar hem peşinatsız hem de vade farksız taksitle de ev sahibi yapıyor. İşte çifte fırsat sunan peşinatsız faizsiz evler...


 Peşinatsız faizsiz ev 2013!


Ahenk İstanbul'da peşinatsız, 108 ay vade farksız taksitle 160 bin TL

Emin Otomotiv tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesinde peşinat yok, ara ödeme yok, vade farkı yok. 30 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Ahenk İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Eminevim Ahenk İstanbul projesinde peşinatsız, 108 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Toplam 500 daireden oluşan Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde, ilk etap teslimlerin 20 ay sonra, ikinci etap teslimlerin ise 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Ahenk İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında ise squash, dinlenme alanları,spor alanları, buhar odası,  sauna, yüzme havuzu ve fitness center bulunuyor. 


Ahenk İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Peşinatsız faizsiz ev 2013!


Dumankaya Ritim İstanbul'da 213 bin TL

Dumankaya İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinde peşinatsız, 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. Toplam 863 daireden oluşan Maltepe Ritim İstanbul projesinde stüdyodan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Maltepe Ritim İstanbul projesinde stüdyo daireler 213 bin TL, 1+1 daireler 295 bin TL, 2+1 daireler 437 bin TL, 3+1 daireler 557 bin TL, 4+1 daireler 760 bin TL, 5+1 daireler ise 2 milyon 83 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile de 120 aya kadar taksit yapılıyor. Dumankaya Ritim İstanbul projesinde konut teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Peşinatsız faizsiz ev 2013!


City Center'da peşinatsız, 36 ay vade farksız taksitle metrekaresi 7 bin 500 dolar

Konut, ofis, AVM alanlarının yanı sıra  hükümet konağı, ilçe emniyet binası ve belediye binasını içinde barındıran City Center, Özyurt İnşaat güvencesiyle Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt City Center projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi bin 750 dolardan satışa sunulduğu City Center Esenyurt projesinde peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. 36 ay vade farksız taksit avantajının sunulduğu Özyurt İnşaat City Center projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede konut teslimlerinin Şubat 2015'te yapılması planlanıyor.


Esenyurt City Center hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön