01 / 05 / 2024

Petek Banyo toplu konut projelerine uygun özel ürünler geliştiriyor!

Petek Banyo toplu konut projelerine uygun özel ürünler geliştiriyor!

Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları alanında imalat yapan firmalarının bu yıl toplu konut projelerine yönelik çözümler sunduğunu söyledi..



Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları alanında imalat yapan firmalarının bu yıl toplu konutlara yönelik çözümler sunduğunu söyledi. Bunyak, toplu konut projeleri için özel tasarladıkları ve geliştirdikleri ürünlerin bulunduğunu belirterek, projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda belirlediklerinin altım çizdi. İnşaat sektöründe söz sahibi olmak için proje bazlı işleri iyi bilmek ve bu işlerde aktif olarak rol almak gerektiğine vurgu yapan Bunyak, "Banyo sistemleri olarak toplu proje bazında çalışacağımız firmayla kaba inşaat sırasında görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması neticesinde, banyoların ıslak zemin seramiği döşendikten sonra banyo mobilyasının ve aksesuarların montajım yapıyoruz" dedi. 


Bu alanda 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini anlatan Ercan Bunyak, hammadde alımından, ürünün nihai tüketiciye sevkiyatına kadar birbirini takip eden tüm aşamalarda kaliteden ödün vermediklerini aktardı. Değişen yaşam biçimlerinin işletmeleri etküediğinin altını çizen Bunyak, "Üretici firmaların strateji geliştirmesi 90'lı yılların sonuna kadar ürün odaklı olmuş ve maalesef tüketici beklentileri çok dikkate alınmamıştır. Oysa ki tüketicinin ne istediği, ne beklediği artık talebi şekillendiriyor. Günümüz yaşam şekli, üerleyen teknoloji ve yeni trendlerle kalıplaşmış tüketici profilinin dışına çıkıldı" dedi. 


Banyolarının değişik renk ve doku alternatiflerinin bir araya gelmesiyle oluşan farklı tasarımlarla hareketlendiğini anlatan Ercan Bunyak, ""Rekabet edebümek ve maliyetleri düşürmek için değişik materyalleri tasarımlara uygulayarak, farklı konseptler oluşturmak gerekiyor. 


"Firmalar esnek olmalı" 


Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, banyo sistemleri pazarında artık talebi tüketici beklentilerinin belirlediğine dikkat çekerek, "Günümüz yaşam şekli, ilerleyen teknoloji ve yeni trendlerle kalıplaşmış tüketici profilinin dışına çıkıldı. Artık üretici firmalar esnek üretim yapısına ve özgün tasarım anlayışına sahip olmalı. Aksi taktirde pazarda tutunmak çok zorlaştı" şeklinde görüş bildirdi. 


Bu yüzden dünyadaki yenilikleri teknik anlamda bilmek, tespit etmek ve imkanlar ölçüsünde kendi işimizde kullanmamız lazım. Biz firma olarak sözünü ettiğim uygulamaları başarılı bir şekilde yapıyoruz. Bu anlayışımız sayesinde de pazarda tercih edilen markalar arasındaki yerimizi aldık" ifadelerini kullandı. 



Dünya Özel Ek


Geri Dön