Ekonomi

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varili yeni güne düşüşle başladı. Petrol arzı endişelerinin hafiflemesi fiyatların aşağı yönlü hareketini destekledi ve petrol fiyatları düşmeye başladı. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar?  Genel olarak piyasaalrda bir düşüş yaşanırken bu düşüşün altında Rusya Ukrayna arasında müzakerelerin olacağı haberleri yer alıyor

Petrolün varili dün gün içinde  119,90 dolara kadar yükselirken kapanışta 109,49 seviyesinde işlem gördü.Genel olarak piyasaalrda bir düşüş yaşanırken bu düşüşün altında Rusya Ukrayna arasında müzakerelerin olacağı haberleri yer alıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya yaptırımların hafiflemesi ve petrol arzı endişelerinin hafiflemesi petrol fiyatlarının düşmesini sağladı.

Fiyatları baskıyalan ikinci unsur ise dünyaının en büyük petrol üreticilerinden Çin'deki koronavirüs salgınına karşın hükümetin kapanma tedbirinin devreye alınması etkili oldu.

Petrolün fiyatında düşüşün yaşanması ile insanlar petrolün fiyatıını araştırıyor. Peki petrolün varili bugün ne kadar?  petrol fiyatlarında  son durum ne? İşte merak edilenler...

Öte yandan piyasalar, Perşembe günü uyapılacak olan 27'nci i Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı'na odaklandı. Arz daralmasına karşılık hızlı reaksiyon verilmeyeceği düşünülüyor.

PETROLÜN VARİLİ BUGÜN NE KADAR?

Petrolün varili dün 119,90 dolara kadar yükseldi, 109,49 dolardan günü tamamladı.  Bugün ise petrolün varili 108,47 dolardan işlem görüyor. Petrolün varili en yüksek seviyeyi 8 Mart 2022 tarihinde 129 dolar ile gördü. Mart ayı içerisinde en dip seviyeyi  ise 98 dolar ile 22 Mart tarihinde gördü. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?