10 / 05 / 2024

Petrol piyasasında deprem! Aylar sonra bir ilk yaşandı! İşte son gelişmeler!

Petrol piyasasında deprem! Aylar sonra bir ilk yaşandı! İşte son gelişmeler!

Petrol, yatırımcıların ABD bankacılık sektöründe yaşanan türbülansla beraber talep görünümünü değerlendirmesiyle 90 günün en düşük kapanış seviyesinden yükselmesi sonrası Aralık 2021’den bugüne ilk defa 70 doların altına geriledi.



ABD’nin en büyük bankalarından Silicon Valley Bank’ın (SVB)iflasının bankacılık sektöründe yol açtığı karmaşa sürerken piyasa ABD enflasyonunun artmasının ardından Fed’den yeni bir faiz artışına dair fiyatlamalarını yükseltti.

Philip Nova Analisti Priyanka Sachdeva, “Petrol yatırımcıları, Fed’in politika kararında daha fazla netlik kazanana kadar oynaklığa göre fiyatlama yapması gerekiyor. Yaşanan keskin düşüş SVB krizine karşı anormal bir tepki gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

Petrol piyasasında deprem! Aylar sonra bir ilk yaşandı! İşte son gelişmeler!

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Dün gece yarısından itibaren motorin grubunda 71 kuruşluk fiyat indirimi yapılırken, değişiklik pompa fiyatlarına yansıdı. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir fiyat değişikliği meydana gelmedi.

40 TL KAR EDECEK

Örneğin 50 litrelik deposu bulunan bir araç gelen 71 kuruş indirimle 40 liraya daha ucuza depoyu doldurmuş olacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 20,88 TL’den satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 20,48 TL’den satılıyor.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Togg’un modellerinin isimleri beli oldu! İşte detaylar...

Anne babalara müjde! Aile Bakanlığından çocuklu ailelere özel yeni sosyal yardım ödemesi!Bu parayı hemen alabileceksiniz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön