29 / 04 / 2024

Petrolün varili sert düştü! 12 Mart 2022 petrol fiyatları!

Petrolün varili sert düştü! 12 Mart 2022 petrol fiyatları!

Antalya zirvesi sonrasında dün yükselişe geçen petrol fiyatlarında, bugün son zamanların en sert düşüşü gerçekleşti. Petrolün varili bugün 112,18 dolardan işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, benzin ve mazot fiyatlarını etkileyecek mi? Benzin ve mazotta indirim var mı?



AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Uzmanlar, piyasalarda diğer büyük üreticiler aracılığıyla petrol arzını artırma çabalarına rağmen Rus petrolüne daha fazla yaptırım uygulanmasına ilişkin endişeler nedeniyle oynaklığın devam ettiğini belirtti. Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin haber akışının da piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ettiğine dikkati çeken uzmanlar, arz endişelerinin piyasalarda ana risk unsuru olarak fiyatlandığını ifade etti.  Brent petrolde teknik olarak 110,35 ile 112,94 dolar aralığının direnç, 107,76 ile 105,17 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

 Petrolün varili sert düştü! 12 Mart 2022 petrol fiyatları!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) akaryakıt fiyatları ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ''Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Değişim İptali 10 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,79 motorinde 2,25 TL/LT olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağından iptal edilmiştir'' ifadesine yer verildi. 

Brent petrol ne kadar? 11 Mart Cuma petrol fiyatları kaç dolar?

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...

Mazot ve benzin düşer mi, yükselir mi? Benzin ve motorinde indirim var mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön