29 / 04 / 2024

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

İş hayatının, ürün nakliyatı ve yolcu taşımacılığını konforlu hale getiren Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van’ın Kasım ayı fiyatları belli oldu. İşte Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van 30 Kasım 2022 fiyat listesi…



Her iş kolunun değişen ihtiyaçlarına eksiksiz cevap veren İşte Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van’ın kasım ayı fiyat listesi belli oldu ancak önce bu iki iş ortağının özelliklerine bakalım.

PEUGEOT BOXER SERİSİ TASARIMIYLA TİCARİ ARAÇ SEGMENTİNDE EZBER BOZUYOR

Peugeot Boxer serisinin ultra modern dış tasarımı ticari araç segmentine damgasını vurmakla kalmıyor, çıkıntılı hatlara sahip kaputu sayesinde maksimum koruma sağlıyor. Gösterişli yeni tamponuyla Yeni Peugeot Boxer, yollarda sağlamlığın adeta temsilcisi gibi.

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yeni ışıklı imzanın süslediği arka stop lambaları, PEUGEOT Boxer’ın modern duruşunu tamamlıyor aynı zamanda en zor koşullarda bile fark edilirliğinizi artırıyor.

Geniş bir ürün gamına, optimize iç ölçülere, etkin bir yükleme kabiliyetine ve gelişmiş süspansiyon sistemlerine sahip Boxer, fonksiyonellik konusunda sınır tanımıyor.

PEUGEOT BOXER MİNİBÜS İLE PEUGEOT BOXER VAN ÖLÇÜLERİ

Azami iç genişlik 1,87 metre, tekerlek davlumbazları arasındaki taban genişliği 1,42 metre. Bu ölçü piyasadaki en yüksek ölçü olarak kayıtlara geçti. Yükleme eşiği de minimum seviyeye indirildi. 270 derece açılabilen arka kapıları sayesinde her türlü yükleme şartlarına uyum sağlıyor.

Peki Peugeot boxer minibüs ile Peugeot boxer van kasım ayında kaça satılıyor? İşte Peugeot boxer minibüs ile Peugeot boxer van 30 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön