30 / 04 / 2024

Peugeot Boxer ve Peugeot Boxer Van'ın fiyatı belli oldu! 28 Aralık 2022 fiyat listesi…

Peugeot Boxer ve Peugeot Boxer Van'ın fiyatı belli oldu! 28 Aralık 2022 fiyat listesi…

Her bölümün değişen ihtiyaçlarına güçlü bir şekilde cevap veren Peugeot Boxer ve Peugeot Boxer Van'ın Aralık ayı fiyat listesi açıklandı ancak önce bu iki bölümün özelliklerine bir göz atalım. İşte Peugeot boxer minibüs ile Peugeot boxer van 28 Aralık 2022 fiyat listesi…



Her bölümün değişen ihtiyaçlarına güçlü bir şekilde cevap veren Peugeot Boxer ve Peugeot Boxer Van'ın Aralık ayı fiyat listesi açıklandı ancak önce bu iki bölümün özelliklerine bir göz atalım.

PEUGEOT BOXER SERİSİ TASARIMIYLA TİCARİ ARAÇ SEGMENTİNDE EZBER BOZUYOR

Peugeot Boxer serisinin son teknoloji dış tasarımı, ticari araç segmentini karakterize etmenin yanı sıra kaputun zarif hatları sayesinde maksimum koruma sağlıyor. Muhteşem yeni tamponuyla yeni Peugeot Boxer, yoldaki dayanıklılığın özüdür.

Yeni Luminous imzasıyla süslenmiş bir arka lamba, PEUGEOT Boxer'ın modern görünümünü tamamlıyor ve en zor koşullarda bile görüşü artırıyor.

Geniş bir ürün yelpazesi, optimize edilmiş iç boyutları, etkili esnekliği ve gelişmiş süspansiyon sistemi ile Boxer, işlevsellik söz konusu olduğunda sınır tanımıyor.

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...PEUGEOT BOXER MİNİBÜS İLE PEUGEOT BOXER VAN ÖLÇÜLERİ

Maksimum iç genişlik 1,87 metre ve tekerlek kemerleri arasındaki taban genişliği 1,42 metredir. Bu seviye piyasadaki en yüksek seviye olarak tescillenmiştir. Yükleme eşiği de minimuma indirildi. 270 derece açılabilen arka kapı sayesinde tüm yükleme koşullarına uyum sağlar.

Peki Peugeot boxer minibüs ile Peugeot boxer van aralık ayında kaç TL'yesatılıyor? İşte Peugeot boxer minibüs ile Peugeot boxer van 28 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön