27 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 28 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 28 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftanın başından itibaren sakin işlem görürken dün hurda fiyatlarına zam geldi. Gelen zamla birlikte demir hurda fiyatları arttı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 28 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurdalar arasında vatandaşlar çok merak bakır ve demir hurda fiyatlarını araştırıyor.  Güncel hurda fiyatlarını merak eden sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar bugün hurda fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. 

Demir hurda fiyatlarında dün 14 kuruş zam gelirken,  vatandaşlar bugünkü güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Hurda fiyatlarında arz sıkıntısı yaşanırken fiyatları genel olarak yatay seyirde devam ediyor. İtalyan hurda, hammadde ve çelik distribütörleri birliği Assofermet hurdada arz sıkıntısının olduğunu bundan dolayı hurda fiyatlarının sakin seyrettiğini açıkladı.

Hammadde ve çelik distribütörleri birliği Assofermet Yapılan açıklamada, “Tatil dönemindeki üretim duruşları önem taşıyor. Bu durum şimdilik belirsizliğini koruyan birinci çeyrek talebi üzerinde etkili olacak. Üreticilerin nihai mamul üretimlerini artırdığını açıklaması önümüzdeki yılın birinci çeyreğinde kısmi ancak ikinci çeyreğinde muhtemel bir toparlanmaya işaret ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Aralık 2022 güncel hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön