12 / 05 / 2024

Peugeot Yeni 208'de bu kampanya kaçmaz! Şartları sağlayanlar ÖTV'den muaf olacak

Peugeot Yeni 208'de bu kampanya kaçmaz! Şartları sağlayanlar ÖTV'den muaf olacak

Devlet, kimi vatandaşlara araç satarken ÖTV muafiyeti olanağı sağıyor. ÖTV muafiyeti olan araçlar listesine son olarak Peugeot Yeni 208 model de ilave edildi. Koşulları sunan vatandaşlara sıfır model Peugeot Yeni 208, 361 bin 600 TL'den satılıyor. İşte, güncel Peugeot Yeni 208 ücret listesi  



ÖTV MUAFİYETİ NEDİR? ÖTV MUAFİYET ŞARTLARI NELER?

Engelli bireylerin ÖTV muafiyeti hakkını tespit edilen en önemli unsur, Engelli Sağlık Kurulu raporunda söylenen engel miktarı.

Peugeot Yeni 208 de bu kampanya kaçmaz! Şartları sağlayanlar ÖTV den muaf olacak

2018 senesinde yürürlüğe giren yeni yasaya göre engel seviyesi yüzde 90 ve üstü olan bireyler ÖTV'den muaf olarak bir otomobil elde edebilir.

ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) muafiyeti, belirli ürünler veya hizmetler için ÖTV'nin uygulanmadığı veya azaltıldığı bir vergi düzenlemesidir. ÖTV, genellikle lüks veya tüketim amaçlı ürünlere uygulanan bir vergidir ve araçlar, alkollü içecekler, sigara, petrol ürünleri gibi çeşitli ürünler üzerinde uygulanır.

Kaynak.:www.peugeot.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 16 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 1966 Türk Lirası, euro 21.40 Türk Lirası, altının gramı ise 1274 Türk Lirası değerinde.

Milyonlarca emekliye müjde Akbank'tan geldi! Güncellenen promosyonlar peş peşe duyuruluyor

Bu kampanya kuyruk oluşturdu! Ayçiçek yağı Carrefour'da 109 TL'ye düştü! 

Migros'ta indirim çılgınlığı! Bu kampanyayı kaçıran pişman olur

 


Geri Dön