15 / 05 / 2024

Philips Aır Fryer’larda indirim fırsatı! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

Philips Aır Fryer’larda indirim fırsatı! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

Yağsız kızartma teknolojisiyle sağlıklı beslenmek isteyenlerin en büyük yardımcısı airfryer’lar, yemek yapmayı seven pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasına çoktan girdi. Philips’in en beğenilen modellerinden Hd9255/60 Airfryer 5000 nerede indirimli, kaç lira? Özellikleri neler? İşte 22 Aralık Fiyat



AIR FRYER TEKNOLOJİSİ NASIL ÇALIŞIR?

Yağda kızartmanın kolestrolden damar tıkanıklığına pek çok ciddi sağlık sorununa sebep olduğunun bilindiği günümüzde, Aır Fryer Teknolojisi gastronomik anlamda bir devrim demek mümkün.

Son yıllarda giderek yaygınlaşan Air Fryer teknolojisi,  kızartmada yağın ve kızartılan gıdada yaşanan kimyasal ve fiziksel değişmelerin önüne geçiyor. Bu nedenle yağda kızartmaya alternatif olarak geliştirilen “Airfryer (Sıcak Hava Fritözü)” teknolojisinde, kapalı bir ortamda sıcak hava akımının içine dağılan yağ molekülleri sayesinde, çok daha az yağ kullanılarak kızartma yapılabiliyor.

Yağda ve airfryerda yapılan patates kızartmasını mukayese eden bir çalışmaya göre, airfryer lezzetten ödün vermeden sağlıklı kızartma imkanı sunuyor.  Yiyecekleri sıcak hava aracılığıyla kızartmayı sağlayan airfryer, çok az miktarda yağ ile bile lezzetli kızartma yapmayı sağlıyor.  

Bu teknolojiyi kullanan cihazlar ile patates, köfte, patlıcan, sebze, kırmızı veya beyaz et dahil kırmızı et veya beyaz et dahil her türlü gıdanın kızartma işlemi yapılabiliyor.

ibi çok çeşitli yemekler hazırlayabilirsiniz. Besinleri yağa batırmadan derin kızartma yapılmasını sağlayan sıcak hava fritözü köfte, tavuk kanadı, balık fileto, brokoli, patates kızartması, börek ve kek başta olmak üzere çok sayıda yemeğin pişirilmesini sağlıyor.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 22 Aralık 2022 tarihinde saat: 12:37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.84 Türk Lirası, euro 20.06 Türk Lirası, altının gramı ise 1104 Türk Lirası değerinde.

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

Xiaomi, binlerce çalışanını işten çıkaracak!


Geri Dön