27 / 04 / 2024

Philips buharlı ütüler ne kadar? Philips buharlı ütüler kaç TL? İşte, Philips 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Philips buharlı ütüler ne kadar? Philips buharlı ütüler kaç TL? İşte, Philips 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Philips buharlı ütüler ne kadar diye merak edenler için, Philips buharlı ütüleri fiyatlarını bir araya getirdik. Buharlı ütüler pratik kullanımı ve hızlı ısındığından çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte, Philips buhar ütüler 1 Ekim 2022 fiyat listesi…



Philips’in ürettiği buharlı ütüler pratik olmasından ve güçlü buhar çıkışından dolayı tercih ediliyor. Fiyatlarını merak edenler için 1 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri…

Philips GC5037 80 Azur Elite modeli:  OptimalTemp teknolojili buharlı ütü ile kottan ipeğe tüm kumaş türlerini sıfır yanık endişeyle ütüler.  SteamGlide Advanced tabanı, kullanışlı buhar modları ve mükemmel sonuçlar için akıllı buhar çıkışıyla harika bir ütüleme deneyimi sağlar.

Philips  GC5032/20 Azur Elite Buharlı Ütü modeli: OptimalTEMP teknolojisi sayesinde bu ütünün hiçbir ütülenebilir kumaşta yanığa neden olmayacağını garanti ediyor. Ütünün DynamiQ modu, ihtiyaç duyduğunuzda otomatik olarak fazla miktarda buhar sunar; Max modu, güçlü sürekli buharla inatçı kırışıklıkları giderir.

Philips Azur Elite ütüde bulunan hareket sensörü DynamiQ sensör, ütünüzün nasıl hareket ettiğini ve ne zaman hareketsiz durduğunu tam olarak bilir. Bu sayede harekete geçtiğinizde buhar gücünü artırırken, sabit kaldığında ısınmayı durdurarak giysilerinizi yanmaktan kurtarır.

Philips buharlı ütüler ne kadar? Philips buharlı ütüler kaç TL? İşte, Philips 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Philips GC4938/20 Azur Advanced Buharlı Ütü modeli: Kendine has ultra uzun 3 metrelik kordon, maksimum erişim ve rahatlık sağlar. 3000 W ile hızlı ısınma ve güçlü performans sunan Azur Advance ütü hızlı ütüleme için hızlı ısınma süresi ve güçlü performans sunar.

OptimalTEMP teknolojisi sayesinde, kottan ipeğe, ketenden kaşmire kadar her kumaşı istediğiniz sırayla, sıcaklık ayarını beklemeksizin güvenli biçimde ütüleyebilirsiniz. Hiçbir şekilde yanma yapmaz.

Peki,Philips buharlı ütüler ne kadar? Philips buharlı ütüler kaç TL? İşte, Philips buharlı ütü 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

 


Geri Dön