29 / 04 / 2024

Philips GC6802 kazanlı ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips GC6802 kazanlı ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips GC6802 buhar kazanlı ütü, kesintisiz güçlü buharıyla en zorlu kırışıklıkları hızlıca açar. Kottan ipeklilere kadar her kumaş ısı ayarı yapmadan ütülenir. Yanma riskine sebep olmayacağını garanti eden Optimaltemp teknolojisine sahiptir. Peki, Philips GC6802 kaç bar?



Yüksek buhar gücüyle ütü yapmayı kolaylaştıran kazanlı ütüler, son dönemlerde büyük ilgi görüyor. En popüler ütü markalarından biri olan Philips, buhar kazanlı ütüleriyle piyasada güçlü bir konuma sahip.

 Philips GC6802 kazanlı ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

GC6802/30 PerfectCare Compact Essential Buhar kazanlı ütü Philips'in en hesaplı buhar kazanlı ütü modellerinden biri olarak dikkat çekiyor. Philips GC6802 kazanlı ütü, güçlü kesintisiz buhar teknolojisi ile en inatçı kırışıklıkları bile etkili, hızlı ve zahmetsizce yok eder.

Gömlek, pantolon gibi ütülenmesi daha zor olan giysileri kısa sürede kullanıma hazır hale getirmenizi sağlar. Optimaltemp teknolojisi sayesinde sıcaklık ve buhar ayarına gerek kalmaz. Kolay kaldırıp saklama için kompakt ve hafif tasarımlıdır.

OPTİMALTEMP ISI AYARI GEREKTİRMEZ
Kumaşın türü ne olursa olsun, kotlardan ipeklilere kadar her şeyi ısı ayarı yapmadan ütüleyebilirsiniz. Optimaltemp teknolojisi ile ayar yapmanıza gerek kalmaz. Kıyafetleri önceden ayırıp, ütünün ısınmasını ve soğumasını beklemekte artık yok. İstediğiniz zaman dilediğiniz kumaşı ütüleyin.

KIRIŞIK GİDERME İÇİN GÜÇLÜ BUHAR
Güçlü ve sürekli buhar en kalın kumaşları bile rahatça açar. Dilediğiniz anda elinizin altında olan ekstra şok buhar ile zorlu kırışıklıkların yok oluşunu seyredin. Ekstra buhar, giysi ve perdeleri havalandırmak için kullanılan dikey buhar püskürtme için çok uygundur.

HAFİF VE KOMPAKT YAPILI
Hafif ve kompakt yapısı ile ütü masasına rahatça uyum sağlar ve kolayca kaldırılıp saklanabilir.  Philips'in özel ProVelocity teknolojisi, buhar kazanlı ütülerin daha küçük ve kompakt olmasını sağlar.

SIFIR YANIK GARANTİSİ
Optimaltemp teknolojisiyle giysileriniz artık güvende. Philips, GC6802 buhar kazanlı ütünün, optimaltemp teknolojisi sayesinde hiçbir ütülenebilir kumaşta yanığa neden olmayacağını garanti ediyor. Ütüyü kumaşların veya ütü masasının üzerinde bırıkmaktan korkmayın. 

UZUN KULLANIM İÇİN BÜYÜK HAZNE
1,3 litre kapasiteli şeffaf hazne bir saatten fazla sürekli kullanım sunar. İçerisinde ne kadar su kaldığını rahatça görüp, musluğun altında geniş doldurma kapağından kolayca doldurabilirsiniz.

RAHAT HAREKET İÇİN STEAMGLİDE TABAN
Özel SteamGlide tabanıyla her kumaş üzerinde takılmadan kolayca kayar. 5 katmanlı dayanıklı kaplama, paslanmaya karşı dayanıklı taban da dahil, tabanın daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Çizilmeye karşı dayanıklı ve çok kolay temizlenen yapıdadır ayrıca yapışma da yapmaz.

KİREÇ TEMİZLEME HAZNESİ DAHİLİDİR
Smart Calc Clean dahili kireç temizleme sistemi, Philips GC6802 buhar kazanlı ütünün kireç temizleme zamanını anımsatır. Kireç temizleme işlemi için haznesi vardır. Kartuş gerektirmez, ek masraf çıkarmaz.

Peki, Philips kazanlı ütü ne kadar? Philips GC6802 kazanlı ütü kaç dakikada ısınır? Philips GC6802 en ucuz nerede?

 


Geri Dön