01 / 05 / 2024

Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

 Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Essential ile saçlar, kısa sürede ışıl ışıl ipeksi düzlüğe kavuşur. Peki, saça zarar vermeden kusursuz pürüzsüzlük sağlayan Philips Essential, en uygun fiyatla nerede satılıyor, özellikleri ne? İşte detaylar... 



Düz saçlar, bakımlı ve modern bir görüntü yarattığı için çok seviliyor ve tercih ediliyor. Bu nedenle de saç düzleştiriciler büyük rağbet görüyor. Uzun yıllardır kalitesiyle adında söz ettiren Philips ise saçları yıpratmadan düzleştiren ürünleriyle öne çıkıyor.  

 Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Saça zarar vermeden kusursuz pürüzsüzlük sağlayan Philips Essential, kalın telli ve uzun saçların kolay ve hızlıca şekil alması için özel olarak tasarlanmıştır. İyonik bakım yapan seramik kaplamalı geniş plakaları, parlak ve canlı bir görünüm için kusursuz kayma performansı sunar. Yüklü negatif iyonlar elektriklenmeyi önler, saça bakım yapar ve kırıkları ortadan kaldırır.

Philips HP8325-10 Essential care saç düzleştirici kısa sürede ısınma özelliğiyle bir dakika içinde kullanıma hazır hale gelir. 210 derece şekillendirme sıcaklığı sayesinde saçlar dümdüz ve yumuşacık olur.

Philips HP8325-10 Essential care saç düzleştiricinin kullanıcılarına büyük konfor sunan diğer özellikleri ise şu şekilde:

• Tuş kilidi fonksiyonu ile güvenli ve kolay saklama: Plakalar, güvenli ve kolay saklama için beraber kilitlenebilir.
• Dünya genelinde kullanım için evrensel voltaj: 110-240 volt ile uyumlu. Uluslararası seyahatlerde kullanılabilir.
• Dönebilen kablo: Son derece faydalı dönebilen kablo teknolojisi kabloyu döndürerek karışmayı ortadan kaldırır.

Peki Philips saç düzleştirici fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön