22 / 05 / 2024

Pırlantacılar kafayı yedi! Pırlantada yüzde 55'e varan indirimler

Pırlantacılar kafayı yedi! Pırlantada yüzde 55'e varan indirimler

Pırlantacılar adete birbiri ile indirim yarışına girdiler. Yüzde 55'e varan indirim yapan pırlantacılar resmen kafayı yedi. Peki Zen, Koçak, Atasay ve Blue Diamond'ta pırlanta kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül  2022 fiyat listesi...



Eşine, annesine, arkadaşına veya sevgilisine pırlanta kolye, yüzük, bileklik veya küpe almak isteyenler en uygun pırlanta fiyatları nerede? araştırması yapıyor. 

Pırlantacılar ise yüzde 55'e varan indirim seçenekleri ile birbirleri ile kıyasıya yarışıyor. İndirim yağmurunun başladığı pırlantacılarda indirim oranları belli oldu. 

Pırlantacılar kafayı yedi! Pırlantada yüzde 55 e varan indirimler

  1. ZEN PIRLANTA NET YÜZDE 55 İNDİRİM

  2. KOÇAK YÜZDE 50 İNDİRİM

  3. BLUE DİAMOND YÜZDE 50 İNDİRİM

  4. ATASAY YÜZDE 25 İNDİRİM

fırsatları ile siz değerli müşterilerini bekliyor.

Peki en uygun pırlanta nerede? Zen Pırlanta, Atasay, Koçak ve Blue Diaomond'ta pırlanta kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Zen Pırlanta, Atasay, Koçak ve Blue Diaomond fiyat listesi 5 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön