09 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve dolar için hem rakam hem de tarih verdi

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve dolar için hem rakam hem de tarih verdi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altın, gümüş ve dolar ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.



Acemi yatırımcıların hala alalım mı satalım mı diye sormaya devam ettiğini söyleyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, bazılarının hala burnunun dikine gittiğini iddia etti.

Ekim ayına dikkat çeken Memiş, malın biraz daha değersiz nakidin değerli olduğu bir sürece girileceğini ileri sürdü.

16.40'TAN DOLAR ASLA ALMAM

Dolarda 16.40’ın kırımızı çizgi olduğunu, 16.40 seviyesinden asla dolar almayacağını belirten Memiş, “Diğer yabancı para birimlerini de almazdım ama Euro/TL kurunun da sağlam olduğunu gördük. Elimde Euro, dolarım var derseniz, önümüzdeki hafta nasıl değerlendireceğinizi açıklayacağım. TL bazında çok riskli görüyorum. Yeni bir ürün açıklanacak. Detaylı bir çalışma var, bu paketi görmeden, etkilerini izlemeden yorum yapmak imkansız” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön