05 / 05 / 2024

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı.



Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Dolar 16,60 seviyesini aşması ile destek alan gram altın 980 lira üzerinde kalmayı başardı. Haftanın üçüncü işlem gününde ise dolar 17,22 liraya yükselirken gram altın 1031 lira oldu.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Yükseliş trendinin hakim olduğu dönemde Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın yorumu ile ilgili sorulara; ''Altında pik seviye beklenenden önce geldi. Cumhurbaşkanımız önümüzdeki günlerde yeni ürünleri açıklayacaktır. Paketle birlikte dolar 16 altına sarkabilir ancak düşüşler kalıcı olmayabilir. Hazırlıklı olun''  ifadesini kullandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön